Asel_lena_mom Merhaba iyi geceler 🌸 Gebelik testini evde yapsam kaç günde belli oluyor kızlar en erken ? İlla adetimin geçmesini mi beklemeliyim 😒 Şüpheleniyorum içim rahatsız daha 7 ay oldu
Brfn Asel_lena_mom Erken gebelik testi alırsanız adet tarihinden 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor… yani yarın yapabilirsiniz testi
birprensesannesi_5050 Asel_lena_mom yapabilirsin o zaman canım belli olabilir eğer varsa tabi döllenmeylede alakalı ama bilemedim işte 🤷♀️
Asel_lena_mom birprensesannesi_5050 19 Nisan korunmasız bir şekilde oldu Malesef eşim görevden gelmişti ben annemlerdeyim başka şehirde son anda oldu dedi ama çok üzgünüm söylemesi ayıp hemen kalktım zaten ayağa belki tutmadı bilemiyorum belki psikolojik olayın olduğunu biliyorum Ya kendimi kasıyorum herhalde olur diye 😒
Asel_lena_mom Brfn Gebelik çıkmazsa artık adetim gecikirse tekrar yaparım olmadı en azından kafam rahat olsun
11Hilal11 Asel_lena_mom eger varsa cok silik sekilde cikar evet ben iliskiden 12 gun sonra yapmistim çıkmıştı
Asel_lena_mom Asl90 Ben rahatsızlanmıştım sağlık ocağında kan verdim öyle öğrendim test yapmadım o yüzden bilgim yok soruyorum yarın yapayım olmadı
Gulguzelim Asel_lena_mom valla ben yaptim yaptim negatif 1 gun varken kan verdim pozitif simdi verdim yükselme yok yani kimyasal gebelik geçiriyorum yakında adet başlar bazen testler doğru sonuç vermez en iyisi kan ve adet gününe yakın yada adet günü yap derim