19032020 Esra_inciii benim oğlum da öyleydi zamanla azaldı. Emerken nefesini göğsünüze veriyor ordan geri alıyor o yüzden demişti ebe bize.
avseque Esra_inciii emzirirken kısa kollu tişört mü giyiyorsunuz? Kafası sizin teninize temas ettiğinde terler. Benimki öyle oluyor yani. Ben de koluma pamuklu bir örtü örtüp kafasını onun üstüne koyuyorum. Yaşadığım yer sıcak olduğu için uzun kollu giyemiyorum ben de böyle bir çözüm buldum🤷♀️
Esra_inciii Babyloveee su oluyor ama saçlı bebeğim bize de normal dediler ama her gün daha da artıyor terlemesi
Esra_inciii avseque adanayım evim serin üstünde tek katla da olduğu oluyor bana temas etmeyen yeri de aynı şekil çok terliyor teri akıyor
Lina123 Esra_inciii benim bebeğim de aynı . Emerken enerji tükettikleri için terleme normal . Ama normal de kalın giyiniyorsa emerken mutlaka normal giydirirlmeli. Mesela yelek varsa çıkartılmalı . Gibi
Uzunkipriikk Esra_inciii geçenlerde bi yazı okumuştum kafa terlemesi d vitamini eksikliğinden oluyormuş kızımında kafası çok terliyor emerken kendini zorlarken felan A 101 den arı mama almıştım içerisinde d vitamini varmış öyle yazıyordu kutusunda bi kaç gün onu denedim artık ondan mıdır yoksa geçecek miydi ona mı denk geldi bilemem ama geçti terlemesi 🤷🏻♀️
Esra_inciii Uzunkipriikk düzenli d vitamini kullanıyorum her gün 15 dk güneş görüyor daha eksiği var mı ki bende araştırırken görmüştüm onu
yusufarasmom Esra_inciii sadece kafa kısmıysa normal ama vucüt da terliyorsa triod hormonlarına baktırıyorlar
Atalar Emerken normalden bir kat daha ince olsun kiyafetleri demişti doktorumuz, Bizim vucut sicakligimizi da alıyor