Nurr-dln Kızlar uyuz olmuştuk ailecek kasinmaktan öldük bittik sonra kaşıntıya bağlı yaralar oldu vücudumda daha sonra onlar geçti izleri kaldı. Çok kötü duruyor. Önerebileceginiz kremler vs var mı yara izlerini geçirebilecek
bikerem Nurr-dln contratubex,bepantol scar jel,medicassol,kantaron yagi. Kucuk kizimin 10gun once yuzunu agac yırttı, yapistirma yapti dr. Iz kalmasin diye bunlati verdi ve bir tane daha var adini unuttum,
Tunaaslan11 Geçen gün kaşımı boyarken yüzümü tahriş ettim bu kremi kullandım medicassol geçirdi kısa sürede ayrıca doğumdan sonra doktorum dikiş için yazmıştı bana
Nurr-dln Tunaaslan11 tamamen geçti mi dikiş iziniz ben hiç bişey kullanmadım ama zamanla pembelik beyaza döner diyorlar
Boncuk1421_ Eğer kaşınmalarınız tamamen geçtiyse kantoran yağı tüm izleri geçiririz ama kaşıntılar bitmediyse yenileyebilir .hücre yenileyici özelliği olduğu için .liseden beri kullanırım hatta kendim yaparım kantoran yağını sivilcelerimi iğneyle patlatırdım çok oynardım şimdi hiç iz yoktur yüzümde ama kuruduktan sonra sürerdim .