anneyimben25 Kızlar emzirdikten sonra gazını çıkarmak için baya çaba sarfediyorum ama ağzından çıkarmıyo bir süre sonra poposundan çıkıyo gaz bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Serpiltoprak21 anneyimben25 ağzından mutlaka çıkarması kazım oturtur pozitonda hemen çıkarıyo benim oğlum
Gokcennderenn anneyimben25 gaz damlası verdi en son doktorum bize 25 dk uğraştığımizi bilirim ve bazen yine çıkartmazdi gaz damlası işe yaradı hem alttan hem ağızdan kakasını da düzene soktu
CizerBirAnne anneyimben25 ben de çok uğraşmama rağmen kolay kolay çıkaramıyordu ama kafasını sağ omzunuza doğru alıp ayaklarını sol tarafınıza doğru uzatıp çapraz tutunca, saat yönünde sırtını sıvazlayınca daha kolay çıkarıyor gazı. Böyle tutunca gazlar midenin tam çıkış noktasında birikiyormuş.
Fatmaersoy Acıelma yağı kasık ve ayak altına masaj edebilirsiniz gaza iyi geliyor en iyi gaz ilacı biogaia damla sabah akşam kullanmada bebeğin gaz cıkarmasına yardımcı oluyor bide omzunuza yatırıp arkasını aşağıdan yukarı sıvazlayıp hafıf hafıf vurunuz
GiybetReis Gokcennderenn daha 1 haftalık bebeğe bile veriliyor biogaia. Burda kullanmayan anne nadirdir:) zaten 6. Aydan sonra gaz kalmıyor pek :) biogaia zararlı kimyasal bi ürün değil :)