Bynavdal Bebeği diş çıkartırken kimle neler kullandı kızlar internette gezen karanfil zeytin yağı karışımını denediniz mi?
Ikrazumra19 Bynavdal onu değil ama kurusogani rendeleyip dolaba koyup suyuna bez batirip damaklarina surdum iyi geldi doktor onerisi
Berilsmom13 Bynavdal ben direk parmağıma sürüyorum karanfil yağını iki dk ağlıyor sonra bi rahatlama birde osanit aldım ondanda memnunum
Mircet Bynavdal evet ben sonuç görmüştüm kızım asla dişlerine bakmaya izin vermezdi bi tek yağı sürerken açardı ağzini
Rabia_deren Bynavdal ben diş döneminde hep karanfili ezip zeytinyağı ile karıştırıp onu sürüyordum diş döneminde baya rahatlattı kızımı. Kendimede sürdüm nasıl Bi bakıyım diye baya uyuşturuyor ağzı.
Mavisimbenim Bynavdal ben bi kaç damla karanfil yağına zeytinyağı ekleyip denedim karanfil çok olursa yakıyor ona dikkat edin onun dışında çok rahat diş çıkardı hem çıkmasına ben ağrısına çözüm oldu bizde iki diş birden çıktı
Mavisimbenim Onun dışında tedagil toz şeklinde ve osanit var diş topu şeklinde trendyolda bile bulabilirsiniz bazı doktorlar öneriyor