anneyimben25 Kızlar emme saati geldi 2saat ara ile emziriyorum ne yaptıysam uyanmıyor ne yapmam lazım ya arada tepki veriyor ama uyanmıyor 4günlüğüz bu arada
BelaCivciv anneyimben25 Bezini açın, topuklarını sıkın. Emzirirken hemen uyumasın diye de ensesini gıdıklayın parmağınızla
Efehann44 Altını aç benimkisi öyle uyanıyordu birde aç kalıyordur sütü sağ emdikten sonra ver arkasından hemen yoksa sarılık olur Allah korusun Canm
anneyimben25 Efehann44 emzirdiğim zaman baya uzun süre emiyor aslında yani 20 dk yarım saate yakın emiyor
Efehann44 anneyimben25 burnunu topuğunu sık inşallah uyanır . Benimde öyle 5 saat uyanmadı hastaneye götürdüm uyandı orada baya acıkmış sömürdü eve geldik 😂
Serram06 anneyimben25 canim sarılıktan kaynaklı uyanmiyodur bizimde öyleydi. Yüzünü hafif soğuk pamuklu suyla silince uyaniyordu. Emzirmeyi ihmal etme mutlaka uyandır
Gizem51 Sık sık emzirin kan şekeri düştüğü için uyku yapıyor acıkırsa uyanır mantığına gitmeyin uyuduğu için açlık süresi uzuyor ve sarılığa yol açıyor ilk bir hafta çok dikkat edin
Mavii0101 anneyimben25 bizde aynı durumu yaşıyoruz sarılık çıktı bizde 🤷🏻♀️ıslak bir bezle yüzünü siliyorum yada altını açıyorum
Tgk_tk anneyimben25 sarılıktan o . Benimki ne yaparsam yapayım uyanmiyodu aslaa. Hiç ama hiç etki etmiyordu uyandırma çabalarım. Suya bile sokardık düşün uyansin diye orda bile uyuklardı. hastaneye götürdük sarılığı 13 cıktı kuvezde yattı 1 hafta . Çıkınca hemen mama aldım mamayla kurtardim diyebilirim
ikimelekannesiiiii anneyimben25 benim oglan ayaklarinin altina dokununca uyanirdi burnunu sık ardim hemen uyanirdi aglayarak poposuna hafif hafif vur altini ac uyanir hemen
Bbilgilii anneyimben25 canım sarılıktan veya kan şekeri düştüğü için uyanamıyordur. 2saati bekleme . Saat başı emzir. Emmezse mama ver. Uyandırmak için altını açabilirsin. 20 dk emdiğine de bakma benimki 1 saat dururdu memede ama doymuyormuş. İlk günler olabilir sütün az gelebilir üzülme hem emzirip hem mama verirsen sarılık olmasın