Serpiltoprak21 Kızlar emzirirken midye zararlı diye bilşyorum ama canım çok çekti ya dayanamıyorum yesem sütümü sağdam galan olmazmı yiyen varmı
Minikpatatesss Serpiltoprak21 emzirdikten hemen sonra ye bence diğer emzirme süresine kadar bişey olmaz kız nolacak😂 canın çekmiş süt çeker derler 😂😂
Demetbulut Serpiltoprak21 1buçuk yaşına kadar 2 3 tane falan yedim 1buçuk yaşındna sonra saldım valla yedim yiyorum
Serpiltoprak21 Minikpatatesss ne bileyüm ineternneten falanda baktım zararlı kesğnlikele yemeyin diyo bir üzüldüm evde önümde duruyo yemiyorum
Mevgul Serpiltoprak21 ben hamileykende emzirirkende yedim ve yiyorum tabi surekli degil denk gelirse 10 tane yemistim en son ama canimin cektigi herseyi yedim ben valla aci ve bakla disinda🙏🏻
Zlm Serpiltoprak21 ben hamileyken çok canım çekmişti yemiştim benim kızım emmiyo o yüzden gerisi için birşey diyemem ama ben olsam yerdim
Serpiltoprak21 Kızlar şimdi açtım iki tane yedimde öbürkülerde bakıyorum yeşil yeşil bişiler var daha önce hiç görmemiştim yeşillik bozuk olabilirmi ya
Mevgul Serpiltoprak21 korkmayin asiriya kacmadiginiz surece bisey olmaz bakla gibi sakincali gidalari yemezseniz de sorun olmaz bde sut ceker derler gercekten bende olmustu canimin istedigi seyi yememisim sut birikmis sertlesmisti yiyince gecti🌸🙏🏻
sevim_kos Serpiltoprak21 valla ben abartmadan yedim. Ağır metaller olduğu için zararlı ton balığı falan da zararlı ama 1 kereden bi şey olmaz çok canınız çektiyse yiyin az bi şey
Karsu11 Serpiltoprak21 bilmeden 30 midye yiyen ben 🤣bisey olmadı ama hamilelik ve emzirme de onermiyolar qma canin çektiyse ye