Semire Bebeğim dünyada 8. Gunu. Emziriyorum 4 5 dakika emiyor uykuya daliyo beşiğe indiriyorum tekrar kalkiyo bir beş dakika daha emiuo sonra yine yatak sonra yine kalkıp emiuo uyuyo ne zaman uzun uykuya girecek bu çocuk anlamadim .
Alisef Semire hep o kadar az emip uyuyorsa doymadigi için tekrar kalkıp ekiyor uykuya geçince bırakıyor yani doymadigi için kalkıyor uyumuyor uyandırarak emzir tek seferde doyur ki uyusun uzun yoksa hep öyle olur zaten
ecerbatu Semire memede kalma süresi minimum 20 dakka olmalı siz sırtını sıvazlayarak yada ayak tabanlarından bastırarak uyandıracaksınız tabi çenesi küçük ara ara emer yatağa koyarken önce ayaklar en son başını koyun önce yan yatırın uykuya dalınca düze cevirirsiniz elinizi gögsüne ya da sırtına koyun üzerine hafif eğilin kokunuzu alsın bebegim 50 günlük ben hala böyle yapıyorum
Caglarass Semire Canım iyice uyansın diye emzirmeden önce altını değiştirebilirsin. Uykuya dalmasina izin verme, ben her gözünü kapattığında vücudunu ellerdim ayaklarını gidiklardim. 15 dakika memede kalması gerekiyo en az, şuan en çok uyuması gereken zamanlar
madrefelice Kucağınızdan beşiğe koyduğunuz için uyanıyor büyük ihtimal yatarak emzirin yanında yatın yada kucağınızda uyutun size ihtiyacı var
Semire Caglarass Anladim sanırım ben bunu yapmıyorum çünkü mama verdim bir kaç kez deneme amaçlı onla uzun uyuyo
bombacimulayim Minimum 15 -20 dakika memede kalmasını sağlayın. Topuklarını ısın , çenesini gıdıklayın , altını açın, üstünü soyun uyanık tutmak İçin bunları yapabilirsiniz
Semire bombacimulayim evet herkes aynısını demiş galiba orada hata ediyorum çünkü mama yiyince uzun uyuyor