Eliffffffff İlk hamileliğimde karnıma bastırdıklarında canım çok yanmıştı. Sizin de bastırdılar mı? İkinci doğumum yaklaştı ve o bastırma olayından çok çok korkuyorum. Normal bi süreç mi bu, sizin de bastırmışlar mıydı??????
sevim_kos Eliffffffff bana bastırmadılar. Her 5 dakikada bir karnıma gaz masajı gibi yapıldı kanama hızlansın diye
tamamtamam Eliffffffff bastırdılar önce çok canım yandı ama merhametli bir hemşireye denk geldim benle o kadar güzel konuştu ki bütün acımı aldı sanki
Asel16 Eliffffffff benim basıldı ayy Allah’ım o nasıl bi acıydı kum torbası saatlerce üstündeydi normal doğum bin kat iyi olurdu o acıdan ya ama sonra 40 gün adetim sürdü bi şey kalmadı içimde
AsliEsila Malesef basmışlardı ama yapılması zorunlu bişeymiş doğum sonrası uterusun yerine ve küçülüp küçülmediğine bakılıyomuş sanırım
Eliffffffff AsliEsila bir de benim tam bastırmamışlardı çok bağırdığım için ve bu yüzden pis kan çıkmadı, içimde kaldı
bluem Asel16 kum torbasini niye koyuyorlar bana koymadilar bastrdilar sadece birde gelip gidip alttan muayene yaptılar dogumdna sonra
bluem Eliffffffff off hatrladimm suan canimin yanmasini hatirladim 🤦🏻♀️ hemsir ecok bastrdi en son karin kasin varmiydi dedi vardi dedim ha ondna bu sertlik deyip birakti 🤨 onceden sorsaydi soyleseydimm de banaeziyet etmeseydii sonrada baska bir kadin arkama yastik koyacam diye yanlislikla karnıma basti canım çıktı resmen bir ciglik attm annemde baskasi snmisti arkadaslara sordumm onlara hic bu karin basma islemini yapmamışlar
Nursimababy Eliffffffff bende ilk geldiklerinde bastırdılar daha narkozun etkisi geçmediği için aci hissetmedim sonra daha bastırmadılar
SeSa24 Eliffffffff hem kum torbası koydular hem bastılar ama anlık bir acıydı sürmedi yani sadece söylemeden yapınca hemşirem şaşırıp elini tuttum refleksle neden yaptın diye sordum özür dilerim mecburdum söyleseydim kendini sıkardın yada engel olurdun dedi
kaktus2022 Eliffffffff icindeki pis kab ciksin diye, benimde bastirdilar, hatta elle bile icerdeb cikardikar ve diyebilirim en az 1 kilo pihti ve pis kan cikti.