Mihranimmm Ya benim kızım cok satıcı:))) amcasını gördü beni unuttu yüzüme bakmiyor , elini tutturmuyor. Babasıyla yine iyi fena değil de bana tavırlı .
Deletedmom00881 Mihranimmm küçük çocuk ne anlasın, sen hep yanındasın, farklı birini görünce ilgi duyuyor demek ki, benim oğlum da öyle, bazen diyorum keşke birilerinde dursada bende kendime vakit ayırsam..
Prettymom Mihranimmm ahh analık 😄 benimki daha çok küçük ama öyle bir şey olsa içten içe kıskanırım herhalde 😄
Gulguzelim Mihranimmm benim yeğenlerim oyle beni gördüğünde anneleruni babalarını tanımazlar arkamdan gelirler
Yagmurtekin Mihranimmm keşke benimki de öyle olsa. Kimi görürse görsün yakamdan ayrılmıyor, 7 ayına kadar öyle değildi ondan sonra böyle oldu 12 aylık şu an
Deletedmom00881 Mihranimmm bende 3 çocuk var bacım sen bana bakma, ben yorulmuşum artık, sen daha yenisin herhalde 😁😂
EndlessLove_ Mihranimmm Allah m yalnız değilmişim 🙈 bende de var o duygu bende yeniyim böyle kayınvalidemde falan durdu mu içten içe bi kıskançlık oluyo 🙈
birtatlianneee Mihranimmm gerçekten bebeğimle yapışık ikiz gibiyim bir yerde durma süresi max 5 dk sonra beni al diyor yemeği bile çoğu zaman kucağımdayken yediriyorum yabancı biri ona bakınca bile ağlıyor her gün dışarı çıkarmama rağmen öyle 🥲 Yılmadan ağlama krizlerine aldanmadan hala umutla dışarı çıkıyorum 😂 Marketlere girince insanlara bakıp bakıp ağlıyor 😂😂