mavera95 Pamuk_bebegim42 hünkar beğendi pilav ezogelin çorbası kabak havuç tarator zeytinyağlı dolma ☺️
Mrsbayan Pamuk_bebegim42 soğuk baklava yaptım yarın için. Sebzeli bulgur ,tavuk sote, mercimek çorbası
Dondurmalikahve Anneko Daha ne hazirlayasin masallah 3 aylik bebek olmasa ortaya 3 gunluk yemek cikarican demek ki😁
Anneko Dondurmalikahve çok seviyorum mutfakta bir şeyler yapmayı birde gurbette olunca misafir çok sayılı geliyor özeniyorum ister istemez teşekkür ederim 🥰🌸
Kumru_ Pamuk_bebegim42 Eşim sağolsun köfteci yusuftan köfte sucuk almış. Onları kızartırim. Bir de salata tamamdır🤤Allah oruçlarimizi kabul etsin. Sofralarımiza bereket afiyet versin💞
kaganege Pamuk_bebegim42 tarhana çorbası,portakallı enginar,bulgur pilavı,dünden de patates püresi var. Ortaya karışık bir menü oldu.
Yenigelinnur Pamuk_bebegim42 teşekkür ediyorum size de afiyet olsun şimdiden bayramımız mübarek olsun🌸
Karadenizkizi53 Pamuk_bebegim42 pırasa yemeği patates salatası karalahana haşlama yemeği salata var bugün yarında çorba pilav fırında tavuk ayran var ❤️❤️