Pamuk_bebegim42 Selam kızlar geldi gidiyor ramazan 😔ne kadar da çabuk geçti neler yapıyorsunuz son iftara yemek olarak ben hala karar veremedim😀
Halimea Pamuk_bebegim42 eşim gec gelicek bugun ışleri yogun aşağiya yemek siparişi vericez dedi . Bende cocuklarla kendimi mercimek köftesi ,makarna yaparım en kolayından🤦♀️
Durukusunannesii Pamuk_bebegim42 son gun hiç bsey yapasım yok dünden çorbayla Bulgur pilavı var yanına karisik kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt yapcam yeter valla yarına yemek kalmasın 😁
Liyosunannesi Pamuk_bebegim42 kızım soslu sevmiyor ona ayrı ayırıcam kendime dometes , biber, soğanlı falan güzel bi sos yapıcam. Ayy acıktım galiba 🤤😂
ML_11 Pamuk_bebegim42 çabuk geçti bu sene 🤷🏻♀️ ~ Fırında tavuk baget 🍗 ~ Bulgur pilavı ~ Salata 🥗 ~ Ayran ~ Elmalı tart
yusufarasmom Pamuk_bebegim42 son günün yorgunluğu var üzerimde artık yoruldum iftarı düşünmekten çorba dün yapmıştım bu günde sebzeli makarna yapsam bende iyisi yok 😀
Anneko Pamuk_bebegim42 Yaprak sarması, biber dolması El açması börek Cocostar pasta Mahlepli kurabiye Taze fasulye Mantarlı tavuk sote Pilav Çeşmi Nigar çorbası Havuç tarator Şakşuka Akşama misafirim var yatılı 3 aylık bebeyle olduğu kadar artık
Dondurmalikahve Anneko Daha ne hazirlayasin masallah 3 aylik bebek olmasa ortaya 3 gunluk yemek cikarican demek ki😁
1prens_1prenses_annesi_ Pamuk_bebegim42 bende aynı düşüncedeyim çok hızlı geçti ramazan 😔benimde dünden türlü yemeğim var yanına mercimek çorbası kıyma patates kızartması salata yapıcam