Omrumkrkmz Kızlar bebegım 3 aylık saçlarım çok dökülüyor emzirmeden dolayı diyolar ama basına gelem var mı baya bi dökülüyor yani çok üzülüyorum bu duruma ne yapmam gerek geçici mi🥺
Kucukadaminannesiii Omrumkrkmz 3 ay 6 günlük bebeğim ve 10 gündür oluk oluk dökülüyor saçlarım, dökülecek demişlerdi de bu kadar beklemiyordum psikolojim bozuldu resmen
Melekse Omrumkrkmz o geçer ilerleyen zamanlarda çocuk annesini tanıdığı icindokuluyor normal yumak yumak gelir belli bir zmana kadar
Pembelifiyonk Omrumkrkmz benim de öyle canım. Aşşırıı döküldü sonra bir baktım yeni bebek saçlar çıkıyor 😍 yani gidenleri yeri doluyor merak etme 🥰 şu an 7 ay olcak dökülme azaldı.
PelinleGunler Omrumkrkmz benimde öyleydi. Doktoruma danıştım. Hamilelikte dökülmeyen saçların dökülüyor. Yenileri daha sağlıklı çıkacak dedi. Gerçekten öyle 2-3 aydan sonra süper saçlar çıkıyor. Birde ben DABUR AMLA saç bakım yağını kullandım İpek gibi şuanda saçlarım
Omrumkrkmz Kucukadaminannesiii valla benım de öyle her banyo sonrası tarayınca saçlarımı artık açmak bile gelmiyo içimden elimi attıkça dökülüyor
Omrumkrkmz PelinleGunler doktorlar pek bisey önermıyolar bu durum ıcın ama bilemedim bide saçlarım aşırı uzun benjm böyle de birden dökülünce cok üzüldüm umarım geçer bian önce