Mommyyigit Ya nasıl şekil veriyorsunuz ben banyodan banyoya tarıyorum yoksa yolunmuş gibi oluyor ama şekil veremiyorum düzleştirsem düz kalmıyor hemen kıvrılıyor napcam bilmiyorum önerisi olan
tubiiik_ Mommyyigit benimde kendinden dalgali saclarim var maşalı gibi duruyor düzlestirirnce düz kalmiyo 1 saat sonra tekrar dalga oluyo sinir bozucu bi durum
Serpiltoprak21 Mommyyigit şekillendirici sprey kullanıyormusun tutması için olan spreyden bahsetmiorum köpükten
Zlm Mommyyigit benimde öyle bı aralar hep topuz yapıyorum ama vaktim olursa banyodan sonra balıksırtı örer öyle kurumaya bırakırım avında daha gizel duruyo hem tüy tüy olmuyo
Deletedmom_23 Mommyyigit Dalgalı saça bir şey yapmaya gerek yok ki. Banyodan çıkıp tarayınca kendi çok güzel şekil alıyor zaten. Benim üstler düz uçlara geldikçe dalga dalga olur. Sadece saç bakım kremi kullanıyorum yetiyor
sarmaliklahana Mommyyigit ben perma yaptırmıştım hala kıvırcık yani ama cocukla acık kullanamıyorum uzunsa omzundan asagıda. Banyodan banyoda tartıyorum gün aşırı bazen hergün dusa gırıyorum 2 günü gecmıyor yani. Normal zamanda hep balerin topuz 🥴😄 şimdi birde yaz geldi hiç acamam yani 🥵