MimozaYT Maflor damla kullananlar var mı kızlar bebeğim 38 günlük çok huysuz sürekli ıkınıyor nurse harveys gaz damlası kullanıyoruz ama hiç fayda etmedi dr beraberinde maflor damla kullanın dedi , kullanıp faydasını gördünüz mü internette sindirim düzenleyici yazıyor ama gaz giderici yazmıyor
Heyecandorukta MimozaYT maflor gaz damlasi degil probiyotik. Bagirsaktaki yararli bakterileri destekler florayi duzenler. Uzun sureli kullanimda benim bebegimde kabizlik yapti o yuzden iyi gozlemleyin. Gaz damlasi relaktaz ve sab simplex bize en iyi gelenler oldu. Damlayi degistirin doktorunuza sorarak bence
Babyfacee MimozaYT probiyotik olarak colinox iyi geldi içinde gaz ilacı olan metsil de var Bi deneyin isterseniz
Derinn34 MimozaYT ben kullandım kiizmda metsil falan kullanmıştım hiçbiri fayd etmiyodu.Maflor çok iyi geldi bize.
Hollymolly Bize de maflor cok iyi geldi. sab splex ile beraber kullandık. Simdi sab splexi bıraktık maflor devam. maflor damlayı cok şiddetli şekilde bi iki dk çalkalamak lazım o şekilde verin. Hafif hafif bi iki kere değil baya kolun yorulacak