Aylinp40 Kızlar 20 günlük kızım var dilimde beyazlaşma var pamukçuk sanırım bir de benim meme ucumda beyaz içi dolu bi kabarık var her ikisi de nasıl geçer yaşayanlar var mıı
gokcekocyigit07 Aylinp40 bir çay kaşığı karbonatı bir çay bardağı ılık su ile karıştır, ağız mendili ile bebeğinin dilini, ağzının içini günlük sil, aynı zamanda kendi göğsüne, bebeğinin kullandığı emziğe flan da yap, doktorların bile önerdiği ilk şey bu ☺️
Alimel Aylinp40 candipak sprey o kadar iyi ki hem doğal alın her gün sıkın ağzına benm kızımdada vardı geçti hatta kendimde kullanıyorum
Hlmylmz Aylinp40 canim ilaçların etki vermesi uzunmuş ki bana da klinik doktorum önerdi 1 tatli kaşığı karbonat su koy 4 yemek kaşığı kadar karıştır tülbent islat ağzını sil 2 güne geçiyor tecrübe ile konuşuyorum çevreden de çok duydum ki yoksa bile yap arada olusmasin YouTube bak istersen ama kalın bise olmasın çünkü bebis tikanabilir tülbent silmesi zor olabilir emiyor o bile yeter 2 kere yıka bırak biraz araştır nasil kullanılıyor die