nilmur0 Kızlar Bebekler ne zaman doyduğunu anlar. Benim ki 1 aylık oldu karnı tok olsa bile mama verdiğim de ağzını açıyor her seferinde ne zaman doyduğunu anlayacak. Ben emzirip mama veriyorum doyuyor mu bilmediğim için mama veriyorum
Fbeyza nilmur0 bizde 24 günlüğüz sürekli aç gibi doyduğunu anlamadığım için fazla gelince kusuyo napıcamı şaşırdım bende😒
Nkht2705 nilmur0 benim oğlumda 40 günlük çok şükür,memenin arkasından mama veriyoruz çünkü aç olunca ağlıyor,aranıyor mutlaka.Bi de emzik verince açsa hemen kapar,toksa ağzından atar.Doktorumda mama takviyesine ve emzirmeye devam etmem gerektiğini söyledi.
Berfe nilmur0 her emzirme süreniz 20 dk olsun ve 2 saatte bir emzirin sık emzirmeniz bebeğin mide ve bağırsakları için iyi değil
nilmur0 Fbeyza tek anne sütü veriyorum uyuyor mesela büyükler aç olsa ağlar diyor. Kayınvalidem yetmez diye mama veriyor 😞 memenin arkasından
Aselinannesi7741 Arkadaşlar merhaba benimde bir kızım var 20 günlük ilk doğduğunda ufak bir sarılık atlattık üç gün mama verdim hem mama hem meme üç günden sonra saralım düzeldi sadece mama vermiyorum artık sadece meme çocuk zaten de olmadığında göründü katıla katıla ağlar eğer alamıyoruz 10 dakika bile Mc duyuyordur o yüzden annesinden başka bir şey vermedi zaten doktor kontrolünde kilo alımına bakılınca doktor zaten sizinle paylaşırım ama verip vermeyeceğinizi
nilmur0 Aselinannesi7741 benim de öyle oldu sarılık vardı meme artı meme gittik sonra 16 günlükken 1 hafta annesütü verdimm tek 300 gram aldı ama sarılığı 11 oldu anne sütü sarılığı oluyormuş doktor 1 hafta sonra kontrole gel dedi günde 2 kez mama ver dedi Çarşamba kontrol var. Ancak biz günde 2 kereden fazla verdik ama sütüm De geliyor kafayı yemek üzereyim
izelslm32 Bebeklerinizin çişine bakmalısınız , anne sütü alan bebeklerin 1 haftaya kadar kaka yapmamasını doktorlar normal karşılıyor , zaten kontrollerde doktor da söyler kilosunA baktığında
tunam izelslm32 evet gün içindeki çiş adedi önemli 5 veya 6 keZ sanırım doyma hissiyatı bebeklerde sonradan oluşuyor 2 .5 aydan sonra benim bebeğimde ben o zaman fark ettim ya da
Nutella16 Benimde bebeğim ayni 35 günlük ama kilosu gayet iyi. Kilosundan da anlayabilirsiniz doyup doymadigini. Ilk bende sizin gibi dusunuyordum. Ve kakasini idrarini vs yapiyosa sık bi sekilde o cocuk doyuyodur. Doymayan cocuk belli oluo illa kilo almio vs. Ama istiosa bebeginiz emzirin bence. Uzaklastirmayin. Bizim yerimizde olmak isteyen okadar cok kisi varki sutu olmayan sutu olupta bebegi emmek istemeyen halimize cok șükür yeterki emsinler.
Neshas Benim de bebeğim 24 günlük mama veriyorum ama meme almıyor sütü sağıyorum mesela 40 cc ya da en az 30 cc çıkıyor uyanınca veriyorum ama doymuyor :( napcam bilmiyorum
Neshas Benim de bebeğim 24 günlük mama veriyorum ama meme almıyor sütü sağıyorum mesela 40 cc ya da en az 30 cc çıkıyor uyanınca veriyorum ama doymuyor :( napcam bilmiyorum
Neshas nilmur0 ağlıyo ve aranıyor oradan mama veriyorum 60 cc ondan doymuyor olabilir mi üç gün yoğun bakımda kaldı orada mama verdiler sütüm gelmediği için üç saatte bir 60 cc verildi