yookkdahaneler Günaydın kızlar bebeğim 7 aylık kanguru almak istiyorum elinde olan varmı ? önceliğim mamadus marka ama diğerlerine de bakarm , şimdiden tşkrler🤎
2cocukannesi__ yookkdahaneler solomom da var dolaptan bende bakıyorum senin ki hangi model resim atarmisin baktigin
Demetbulut yookkdahaneler solomom baby bordo renk var elimde yeni doğan aparatıda mevcut 150 vericem ben çok rahat ettim çok kullanışlı oğlum ağırlaşınca kullanamadım ama 15 ayşık olana kadar kullandım
Prettymom yookkdahaneler eggbaby kullanıyorum da eğer 300 civarı bir bütçeniz varsa öneririm ben çok memnunum kızım rahat ediyor içinde uyuyor. 2. El fiyatina sıfır alırsınız belki diye dedim 😊
Nscaslan34 Bende mamadus var bir kere denedik sonrasında bebeğim çok kilolu olduğu için koyamadık yenidogan aparatı da var duruyor öyle
Prettymom yookkdahaneler e bebek ürünü degil. Ben severek kullanıyorum. Piyasaya göre daha uygun ama kaliteli de. Öğleden sonra şekerlemesine yatmak istemeyince özellikle kızımı ona koyup uyutuyorum.
Deletedmom_32 yookkdahaneler var tabiki normal olanı sadece önüne bakacak şekilde takıyosun her yöne olanında dışarı dönük şekilde ayarlayabiliyorsun