Elifin-annesi Erkek bebişler erken geliyomuşlar dogru mu bu ? 36 haftalik hamileyim sabirsizlikla bekliyorum gelmesini
Selin1234 Elifin-annesi benim kızım 32haftalık tan başladı gelmeye çalışmaya 37 haftayı zor gördük ilk kızım 38+5 de ikinci kızım 38+3 de ve üçün kızım 37 haftada hepsi sezeryan
Gunesay Elifin-annesi tam aksi erkek bebekleri daha geç doğar derler. Benim ilk kızım 39 ikinci kızım 37 de doğdu.
Ftsolgn Elifin-annesi 40+0′da zar zor suni sancı ile doğdu kızım. Allah’ım sizi de kolaylıkla kavuştursun insallah evladiniza
aysnr0649 Elifin-annesi 40+1🤣doğmuyordu da hareket azlığı vardı. 40+0 da kontrole gittim. Ne açılma ne sancı ne nişan hiçbiri yoktu. Doktor da hareket azlığı olduğu için yatış yaptı. Ama bebem kanala inmedi 21 saatin sonunda sezaryenle aldılar. 🤣
birprensannesi0208 Elifin-annesi 39+5 ken doğdu ama kanamam olduğu için birgün öncesi bayram temizliği yapacağım diye koltuk cekdim akşamına kanamam geldi acil sezeryana alındım kanamam olmasa 40 haftayı geöer hatta 41 bile olurdu bence 🤦🏻♀️
BenMathilda Elifin-annesi erkek 38+3tr suni sanci ile doğdu, yani bekleseydik 39a yolu vardı bence. Kızım 38 de doğdu. Doğum icin dans öneririm, super ise yariyor. Ancak lütfen 37.haftayi tamamladiktan sonra başlayin. 🥳
Ferdibusra7 40+1 de suni sancıyla normal doğum yaptım gelmeye niyeti yoktu oğlumun 😂 şimdi 2 ay 9 günlük oldu minik adam 🥰
SeverusSnape Elifin-annesi kızım var, 40+5 te doğdu.🥹 Bana da “kız erken gelir” dediler hep ama beklesek yaşını doldurup öyle doğmayı tercih ederdi herhalde. Haftadan sonra yürüyüş, merdiven inip çıkma, pelvik egzersizi, yavaşça eğilip kalkma ve hurma yemek gibi şeyler önermişti ebe.
aysenurbahadir Elifin-annesi 38+2 de doğum yaptım. Gebelik zehirlenmesinden dolayı yaklaşık 1 saat içerisinde sezeryana alındım.