gamzealimert Anneler aklıma geldi sormak istedim bu mağaza çalışanları ürünleri indirimli aliyor ya burda toplaşsak mesela ben zaradan bişey almak istiyorum personel indirimli aliyor ya bana yazsa o şekilde bebişlere indirimli şeyler alsak
Zlm gamzealimert onlar sınırlı oluyo ben deichmann da çalışırken indiriminin vardı ama ayda bir kere idi
sevim_kos gamzealimert zarada çalışmıştım ben. İndirim için ya personele ait kredi kartıyla almanız gerekiyo ya da nakit bilginiz olsun
gamzealimert Ftmvrs13 yani diyorum ki bebişlere beğendiğimiz şeyleri orda çalışan biri varsa rica edip indirimli alsak herşey ateş pahalı malum belki birine faydamız olur
gamzealimert Zlm ya öyle mi, ben daha önce bi hamile giyimde çalışmıştım sınırsızdı bide kardeşim şuan us poloda çalişiyor onunda indirim hakkı sınırsız belki olan vardır faydası olur diye yaziyim dedim ama 🥹
gamzealimert sevim_kos canım indirim oranı ne kadar peki nakit almak en mantıklısı zaten her iki taraf için 🧚♀️
kaymakliekmekkadayifi gamzealimert kuzucum mesela ben lcwaikikide çalışıyordum yuzde 10 indirim var calisana fakat sadece indirimsiz urunlerde ustelik yaninda ben yoksam annem dahi alisveris yapamaz benim tanidigim kisiler haric taniyanlar yardimci oluyordu tabiki. Birde en sonnyeni kural getirmislerdi aylik alisveris maasimizi mi geçmesi yasakti hesabi soruluyordu. Senin dedigin gibi herkese indirimli veriyor calisanlar diye suistimal ediliyor diye