Buglem789 Kızlar kızım 9 ay 22 günlük şu bir haftadır koltuktan destek alarak ayaga klkydu son 3 gündür de hem ayaga klkyo koltuktan destek alıp hem ayagının üzerine basyo hem uzun klyo hemde elinin bitanesini brkyo ve örümceginden tutunup yüryı sizce yakınmıdır yürümesi
leopar Buglem789 😂2 aydır ellini bırakıp yürümeye de çalışıyor düşüyor ama yürüyemedi 4 gün sonra 11 aylık olcak ben ha yürüdü ha yürüyecek diye bekliyorum 😂
Aklimdasin Buglem789 bence yaşına gelmeden yürürler. oğlumda su an 10,5 aylık 1,5 aydır dediklerinizi yapıyor. Özellikle ayakkabı giydiriyorum destek alınca o zaman daha uzun süre ayakta durabılıyor. Desteksiz Bikaç kez adım attı ama destekli yürüyor yinede
graceshelby Buglem789 7.ayda sıralamaya başladi kolktuk kenarlarında 10. Ayda da yürüdü oğlum. Sizinki de yakindir 🌼
Buglem789 Aklimdasin bizimkide destekli yryo ama koltuk kenarında destek almadan dryo hatta bi kaç adım atyo hayırlısı bizde bklyrz
Derinsart Buglem789 Bizde de öyle başladı koltukdan destek alarak tam 10. Ayında yürüdü 😚biz ama hic engellemedik düşer eder diye serbest biraktık arkadasım hep engellemiş yaşını geçti hala yürümüyor oysa aynı. Başlamışlardı onlar cok tuttu serbest bırakırsanız yakındır bence 🥰
Buglem789 Derinsart bende hiç engellmyrm zaten Bi kaç kere düştü bizde alıştık düşmesine oda gülüo zaten 😊
bahar22__ Buglem789 10. Ayına girince yürümeye başlamıştı oglum oklavayla tutup yürütüyordum birgün birakıyım napıcak dedim oklava elinde yürüyordu cesaretlendirmek lazım 😊
Zlm Buglem789 7 den beri iki elinden tutup yürütüyoruz ve tay tay duruyo bir aydirda tek eliyle yada hiç desteksiz adimlar atiyo evin bı ucundan diğerine kendi başına gitti ama hala yurumedi 🤷 yani hiç belli olmuyo bı cocuklar
incitanesii Buglem789 maşallah yaşını karşılar büyük ihtimalle 😄 cesaretlenmeleri kendine güvenmeleri gerekiyor daha öncede başlayabilir
Derinsart Buglem789 aynen illaki düşüyolar kafalarını vuruyolar cok sakınmakds iyi degil ozamn yakındır yürür bnce😙
Kader-boray Oğlum 8 aylıkken dediğiniz gibiydi. 1 yaşından bir hafta sonra direk yürüdü ve hiç düşe kalka olmadan devam etti 🌸