Aslikooo Bebeğimin saçları çok dökülüyor 4 aylık sizce kestirmeki miyiz sizi naptınız dökülmesi ne zaman duruyor sevgili anneler
gokcekocyigit07 Aslikooo dökülecek ki yerine yenisi gelecek, 6.aya kadar öyle oluyor sonra bir bakmışsın daha gür gelmiş, kestirme yazık 🤗
Girlpower Aslikooo o aylarda her bebeğin saçları dökülüyor zaten özellikle üstüne yattığı yerler allah askına el kadar bebeklerin saçından ne istiyorsunuz bırakın dökülsün yeniden çıkar kıymayın o saçlar lüle lüle olacak daha🥰 hemen uzuyor merak etmeyin
MSM58- Normal her bebek sac döker yerine yenisi gelir. Kiyarim dersen kazıt gür gelir diyorlar bilmem ben kıyamıyorum bide kız ondan galiba
Aslikooo MSM58- bende hiç kıyamıyorum bizimde kız ama dokuldukcede korkuyorum ağzına falan kaçar diye
MSM58- Aslikooo yok ya kaçmaz hem doğal bir süreç korkmayın Rabbim öyle yaratmış dökülür gelir kaçsa bile problem olmaz o kadar. Çok ince düşünmüşsünüz doktorum hassas annlerin hasta bebekleri gelir buraya hep demişti kulağımda küpe tavsiye ederim☺️