KubraTasdemir Midesinde Helicobacter pilori çıkıp emzirdiginden dolayı tedavi olmayan var mı? Oğlum 19 aylık 2 yaşa kadar emzirmek istiyorum böyle bişey yaşayıp daha kotu olan varmı
paradise KubraTasdemir hamilelikten once midemde vardi antibiyotik ile geçti sukur ama antibiyotik hatirladigim kadariyla cok agirdi. Ve ben yillarca o agriyi cekmistim yine doktorunuza danisin ama ben muayene olmasam hala o agrilari cekecektim sanirim
KaganinAnnesi26 KubraTasdemir tam olarak öyle değil ama bende de cronh hastalığı var oğlum daha 10 aylık tedavi olamıyorum 1 yaşında bırakırsam ancak tedaviye baslancak ne yapcam bende bilmiyorum senin yine iyi 19 ay olmuş zaten
KubraTasdemir paradise evet antibiyotik ağir olduğu için emzirirsen kullanamazsın dedi doktor ama emzirmeyi bırak da demedi kesin olarak sen bilirsin dedi. Ağrılara dayanılmıyor gerçekten gastrit ve Helicobacter çıktı endeskopide ama ilaç kullanamiyorum işte
KubraTasdemir [silindi] mide agrilarim vardı su bile içsem mide agrisindan oluyordum kilo kaybım da vardı durup dururken endeskopi oldum o şekilde çıktı
KubraTasdemir KaganinAnnesi26 geçmiş olsun. Evet haklısınız 19 aylık oldu bile ama çok düşkün emmeye biraz zor bırakacak gibi o yuzden kıyamıyorum henüz ve tedavimi erteliyorum
paradise KubraTasdemir biraz yediklerinize dikkat etseniz bir de mide dostu bitki caylarindan icseniz bence dayanirsiniz ☺️
KaganinAnnesi26 KubraTasdemir bizimde öyle maalesef sadece memede uyuyor bende korkuyorum ama biz iyi olmazsak onlara nasıl bakacağız 😢
KubraTasdemir paradise ilerleyecek bir hastalık mı aslnda onu merak ediyorum bazen ülsere falan yol aciyormus eğer öyle bişey olmazsa dayanırm
paradise KubraTasdemir doktor bana da tedavi edilmezse ülsere cevirebilir demisti ama doktorunuz sanirim size birakmis karari hani ileri boyutta olsa hemen tedaviye baslayalim demez miydi. Tabiki tedavi edilmeli ama meme asigi bebislerimiz ile bu karari verememekte cok haklisiniz allah sifanizi versin bir an once ınsallah 🙏
Saz3421 Annemde vardı. İlerliyor evet yemek borusunda barrete sebeb oldu bence memeden kesip tedavinizi olun. Tabi siz bilirsiniz ama öncelik saglık hele mide agrısı cok zor
KubraTasdemir Saz3421 anneniz tedavi olmadı mı da öyle oldu yoksa bu bakteriden mı olmuş dedi doktor çok geçmiş olsun sizede
25moonlight2021 KubraTasdemir bende de helicobakter pilori vardı. Tabi o zaman bebek yoktu . Yanlış hatırlamıyorsam helipak diye Bi ilaç vermişti doktor. Aşırı derece de ağır ve ağızda uzun süre acı tat bırakan Bi ilaç. Bu hastalık ilerleyebilen Bi hastalık. Ilacinizi kullanmanızı tavsiye ederim
Sevvalalp 25moonlight2021 merhaba gecmis olsun duzeldmi acaba durumunuz bende de endoskopi de parca alindi biyopsi sonucu ayni bakteri cikti antibiyotik baslanacak bugun aldim sonuclari.