Tofki Kizlar anne sutu buzlukta ne kadar dayanir? 4 bucuk aylik kizim ilk zamanlar sutumu sagmistim buzluktalar simdi onlar daha kullanilir mi? Yoksa ne yapilir kendimize cilt bakiminda falan ise yarar mi😂
Aysimannesi Tofki ah ah keşke ben de ilk günler kendi evimde olsaydım stok yapardım … neyse … ben 6 ay dayanıyor diye biliyorum vermeden önce kontrol edin görüntüsü ve tadını
Nazlican Tofki 3+3+3 diye biliyorum bende Dışarıda 3 saat dolapta 3 gün dondurucu 3 ay Yani bizim yogunbakım hemşiresi öyle demişti bana Ne işe yarar bilmem ama bebeğin cildinde kullanabilirsiniz Ben yüzüne sürüyordum
MKemalinAnnesi Tofki ben kullanıyorum sağdıklarımı 4 5 aydır duranlarda var yeni sağdığımla aynılar bi sorun yaşamadım YouTube da bi doktor 12 ay dayanabileceğini de söylemişti önemli olan buzluğa ılık koymamak
Tofki Serpiltoprak21 e simdi gecmis o zaman tarihi onlari napsam insan atmaya da kiyamaz ya 10 poset falandir bide az degil . Yeme icme de kullanamam bebegin ama ne bileyim vucuduna falan surunce tuy azaltiyomus biseyler diyor buyukler . Elimde patlamasa bari
Tofki Aysimannesi 6 ay mi 3 ay mi yaa valla bana kalsa 8-9 au net dayanir derdim buzluk sonucta nasil bozulcaksa:)
Tofki Nazlican Eltimle biz bakim yapalim bari bebege surmiyim kendimize olsun😂nolur nolmaz bisey olacaksa da bize olur 😅