Azram_2021 Kızlar kızım 4 aylık geceleri emmemiz güzel ama gündüzleri cok savasıyoruz meme bırakıp emme ağlayarak emme ayakta emziriyoorum pışpışlayarak emziriyoorum yok gündüz düzgün hiç emmiyor gaz desem ee gecede olmazmı gündüzleri emmediği için ağlıyor ve aç uyumuyor arada mama veriyorum onu emiyor ağlamıyorum sorun nedir yardım
Ruzgar123 Azram_2021 her bebekde hemen hemen aynı sorun benim bebeğimde 4.aya girecek şyöyle kucagımda akıllı emdiğini görmedim geciçi süre die bekliyorum mamada veriyorum ama sana önerim ben careyi bunda buldm altını acıyorum üstüne egilip yatarak emziriyorum biraz zor ama. Napım tek doysunda geceleri dediğin gibi uyku arasında emiyor
Xxxyyy07 Azram_2021 3. Aydan 8. Aya kadar gunduz savasarak emzirdim. Uyku sonralari daha kolay oluyordu. Ayakta ve pispsilayarak genelde. 8. Ayda ne olduysa duzeldi 😀😀 hatta emzirecegimde memme diyorum kikir kikir guluyor. Geciyor merak etmeyin zorluyor ama geciyor
Kerem110621 Azram_2021 merhaba sanırım meme reddi yapıyor. Bu durum biz de tam 1 bucuk aylıkken başlamıştı. Zordu. Doktorumuz 6 aylık olunca düzelicek dedi cok uğraştım pes etmedim ve düzeldi. Hala ara ara emmek istemediği oluyor ama o zamanki gibi değil. Şuan 10 ay 19 günlük. Sabredin , vazgecmeyin. Geçmeyecek gibi gözüküyor ama geçiyor. Eğer biberon alıyorsa sütünüzü sağıp verin.
Azram_2021 Xxxyyy07 inşallah gecer böyle cok zor hadi biz Bi şekilde emziriyoruzda bebekler düzgün emmeyimce cok üzülüyorum
Yusufsmommy Aynı durumu yaşıyoruz, bebeğim dört ay üç günlük emmiyor. Ayakta veriyorum olmuyor zipliyorum olmuyor her yolu deniyorum olmuyor. Daha yeni bir arkadaşımla konuştum ucuna tatlı bir şey (hurma gibi) sürüp öyle emzir dedi. size de fikir olabilir.