Srap Kızlar 23 günlük bir kızım var mamayı 90 cc veriyorum çok ağlıyor tekrar 60 cc veriyorum çok mu oluyor zararı olur mu ki çok mama verirsem
Aysimannesi Srap henüz doyma duygusu gelişmediği için bebek emmek istediği için emer doymak için emmez farkında değil yani . Benim 3 aylık bebeğim var 150 vermedim hiç
Be1 Srap 90 cc bile fazla canım.hazmedemediği için ağlıyor olabilir 30 cc ver zaten ne kadar midesi var ki. Kızım 6 ayında 90 cc içiyordu
R_y_M Srap gazı var siz verdikçd gaz tekrar birikiyor 47 günlül bebeğim var 2 satte bi 60 cc veriyorum
Be1 Srap Bence mamayı 30 cc ver korkma gazını çıkartmaya çalış.emme refleksi için emzik kullanabilirsin. Emziğin faydası olur
Srap Emziği de atıyor ağzından o ağladıkça bende ağlıyorum çok çaresiz kalıyorum öyle zamanlarda açıktı diye mama veriyorum ne yapacağımı bilemedim bundan sorma nasıl bir yol izleyim
R_y_M Srap canım o açlıktan ağlamıyor ki gazdan aglıyor damla kullan her gün banyo ettir gaz masajı yap emmiyor mu sizi
Be1 Srap Farklı emzik dene canım. Dr gaz damlası vermedi mi? Benim kızımda kolikti durmadan ağlıyordu ve gazlıydı. Gaz damlası kullanabilirsin
ayseyycl Srap bence doktoruna sor kilosuna gününe göre kaç cc vermen gerektiğini söyler sürekli bu kadar fazla verirsen reflü olur. Fazla mamayı sindiremediği içim de ağlıyor olabilir
Aysimannesi Srap bebek siz stress yaptığınızda daha çok ağlar sakin olun gazını çıkartın uykusuz olabilir kıyafetleri rahatsız olabilir ortam ısısı uygun olmayabilir… vs her ağlayan bebek aç değildir
Srap R_y_M sütüm o kadar az ki yetmiyor doktor mama verecez mecbur dedi sarılık oldu hastanede de yatınca
Bebegimm1 Srap aglamasi acliktan degil gazdandir gaz ilaci isteyin doktorunuzdan ve alttan ustten gazini masajla cikarin mutlka
R_y_M Srap bende six gibiyim oğlum açkem de aglıyor tokken de hepsi gazdan dolayı canım senin de öyledir verme o kadar midesini genişletme
Kuzeymiram Srap oy kuzum ne ettin cok fazla veriyorsun belki midesi rahatsiz oluyordur daha cok agliyordur , sadece mama ilemi besleniyor, o doydugunu bilmez 200 bile versen icer zaten