goktug_064650 Asil7878 armut rendele karadut özü köy yarım çay kaşığı da içine bol bol da su içsin gün içinde. Bir de kaysiyi az bir su da pişirip üzerine yoğurt koyup bizlatip verebilirsin öğünlerin yanında ama en önemlisi su…….
dfn_2106 Asil7878 ben cözümü ilik suyu ve yogurta zeytinyagi ekleyerek buldum.. sabah kahvaltida da papatya cayina 1 tatli kasigi dut pekmezi ekliyorum.. yemekten 30 dk snra spor yaptiriyorum..
emy_yucek Asil7878 probiyotik kulanmanız gerekiyor doktorunuzlada görüşün. Lifli gıdalar tüketmesi gerek çok ekmek pilav makarna vermeyiniz.
Nursaritas Asil7878 dulcosoft şuruptan 1 çay kaşığı içir dışkıyı yumuşatarak rahat çıkmasını sağlıyor benim kızımda da aynı durum var :( (Eczane teknisyeniyim)
Asil7878 Nursaritas duplac diye bir şurup verdı doktor dün verdim fayda etmedı bugün versem sıkıntı olurmu
Daphnethebird Ben çareyi semiz otu çorbasında buldum. Direkt sıvılaştırdı zeytinyağı ile yaptım bi de. Bi deneyin isterseniz.
birtatlianneee Asil7878 bebeğiniz kaç aylık ? Balkabağı tatlı patates kereviz semizotu kuru erik kuru incir bunlar bağırsağı çalıştırır