endegerlimoglumm evde yoğurt yapmayan hazir satın alip veren var mi? illa sart mi evde yapmak cok mu sagliksiz yada merak ediyorum nolur beni aydinlatin
Sevgitkn endegerlimoglumm tabiki evde yapıp vermen daha sağlıklı. Evde mayaladığım yoğurt bitmiş olduğu zamanlar hazır veriyorum 1 veya 2 gün sonra babası alıyor zaten kaynatıp mayalıyorum. Evde ki yaptığın kadar vitaminli olmaz hazır yoğurtlar canım. Süt Bulabildikçe evde yap bulamayınca son çare öyle yaparsın
Dunyamsensn2008 endegerlimoglumm En iyisi sütü doğal bir yerden almak ve kendin yapmak bulunduğumuz yerde yapılmış hazır köy yoğurdu var.Ben kendim doğal yoğurt ile büyüdüm şimdiki nesil bizim kadar şanslı değil bence
endegerlimoglumm Sevgitkn hangi sütten yapiyosun peki farkeder mi bu bimden alınan pastörize sut olur mh
MayneymisAltintop Canım gıda müh. Bi arkadaşım yoğurdun yapılışını bilsen değil yemek evine bile sokmazsın dedi. Değil ki bebeğe vermek. Yoğurt yoğurt değilmiş resmen. En iyisi kendin yapmak
endegerlimoglumm MayneymisAltintop tesekkur ederim bilgi için. kaldığım yer carsiya uzak. gunluk sut benzeri seyleri heryerde herzaman bulamiylrubulamıyorum onun için sormustum aslinda yapmasam olur mu diye sut farkeder mi acaba gunluk sut olması sart mi mesela
endegerlimoglumm Dunyamsensn2008 aynen öyle benim de annem yapardi yoğurdu bende öyle büyüdüm çoğu yönden cok sanssiz bebelerimuz