secoz Kızlar yapıyor musunuz kızımın burnu tıkalı gibi zorlanıyor nefes alırken 🥹 acaba serum fizyolojik sıksam nasıl olur? Deniz sütü sıkıyorum ama pek işe yaramadı
yazkizimkarar secoz YouTube’dan dr Osman gönlüal bebeklerde burun tıkanıklığı temizliğini izleyin. Uygulamalı bir şekilde anlatıyor epey faydalı olur. https://m.youtube.com/watch?v=DN2zV8zPwaU
Dgndrmz secoz valla küçükken bi kere kullanmıştım burnundan çok az kan gelmişti sonra kullanmamıştım şimdi oğlum 3 yasında hasta oldugunda falan kullanıyorum sümkürmeyi bilmediklerinden başka türlü açılmıyor serum fizyolojik ve burun aspiratörü ağızla çekilenden bunları kullanıyorum
4mevsim_1esila secoz yavrum 5 ay boyunca hiç yapmadın mı ben döktüğü gün 1 hafta sonrası damla damla damlattim
secoz 4mevsim_1esila şırıngayla sıkmayı yapmadım hiç, normal Deniz sütü damlattım hep şimdi şırıngayı denemek istiyorum ama korkuyorum
Dgndrmz secoz çok koyuysa gelmiyodur canım yapmaya korkuyosanız eger sırt üstü yatırıp damla şeklinde serum fizyolojiği damlatın 5 er damla falan biraz yumusatsın sonra çekin
4mevsim_1esila secoz inan korkma 2 cc birine 2 cc birine sık hasta deilse çekme hasta ise aspratorle çek
Dolores secoz şırıngayla sıkın, biz her gün yapıyoruz bazen günde iki kez, ne var ne yoksa akıp geliyor.. Osman gönülalı izleyin aynısını yapın. İlk etapta yalnız yapmayın, alışınca tek başınıza da yapabilirsiniz 😌