ebruyldzzz Bir aylık bebeğim için az akan biberon bulamadım yavaş akış diye alıyorum çok akıyor tavsiyesi olan varmı
IB0908 ebruyldzzz dr.borwns oldukça yavaş akış tomme tippe anti kolik denedim ikisininde yavaş akışı arasında çok fark var dr.browns yavaş akış denemenizi öneririm birde dr.brownsta elinizle bile zor akitirsiniz damlamiyor sıcaklık bakmak için bile ugrasirdim
[silindi] ebruyldzzz dr browns en yavas akan. Onu almazsa lansinohta yavas akıyor. En hızlı akan da sanırım avent bogulma tehlikesi yasadık bi kaç kere.
IB0908 Semire kullanmadığım için bir şey diyemem maalesef ben bebeğime anti kolik biberon tercih ettim anti kolik olarakta belirttiğim markaları kullandım
Perilice20 ebruyldzzz bence öyle bi biberon yok. Lansinoh ve avent kullanıyorum, avent sebebiyle meme reddi yaşadım.
Hlyslh Perilice20 aynen. Lansinoh ve avent kullanıyorum. İlk avent kullandım meme reddi yaşadım. Onu duzeltene kadar canım çıktı. Tekrar memeye dönerken lansinoh kullandım. Şimdi hem meme hem biberon devam ediyorum ancak keşke en baştan hiç biberon vermeseydim. Şimdi mamayı bırakamadım bı türlü. Sebep olanlara her gün dua ediyorum. 🤨
Mcnkarsel ebruyldzzz medela kesinlikle önerimdir. Meme reddinide önlüyo. Çekmeden de gelmediği için kullanışlı baya
Anesanne ebruyldzzz ben tommee tippee önerebilirim diğerlerine göre daha az akıyor antikolik özelliği var. Ondan dolayı mı bilmiyorum ama bebeğimde pek gaz problemi olmadı. Lansinoh biberonu da akışı az
Perilice20 Hlyslh ben de mamayı bırakamadım, üstelik sütüm yok denecek kadar az ve hâlâ meme reddi yaşıyorum. 2 ay oldu nerdeyse düzelme yok. Eğer süt varsa biberon pişmanlıktir. Ben kaşık biberonu bilmiyodum bilsem ilk günden itibaren onu verirdim.
Hlyslh Perilice20 aynen öyle. Çok cahilmisim. Şimdi dogursaydim kimseyi işime karistirtmazdim. Avent meme reddi yapmıyor diye okumuştum heryerde. Bizde yaptı malesef. Bı de o dönem az sütle bile doyarmis. Sarılık olacak doymuyor bu çocuk baskısı altında mamayı biberonla verince hem sütüm cogalmadi hem de meme reddi yaşadım. Sütüm az algisi yüzünden moralim de bozuldu. İyice gelmez oldu. Çok zor günlerdi. Hala ceremesini çekiyoruz.