2022anne Hanımlar bebeğim doğalı 20 gün oldu sezeryan doğum yaptım cok şükür sütüm geliyor emzirdikten 5 10 dakika sonra göğüslerimin uçlarına doğru sızı hissediyorum böyle iğne batması şeklinde sebebi nedir bilen var mı ? Size de oluyor mu ?
Deletedmom_61 2022anne sit kanalllari açılınca bı anda süt aşağı inince sızlama oliyor ama süt tazyigi oluyor ve göğüsler şişiyor onun dışında yeni annesiniz dikkat edin bebek küçük tam bosaltamaz memeyi mastit olmayın
Cihanbahar Deletedmom_61 benim göğüsümün sağ tarafına dokununca öyle agrıyor ki bende 31 günlük anneyim acaba o dediğinizden olmuşmudur
2022anne Deletedmom_61 göğüslerim dolunca hafif sertlesiyor emzirdikten sonra hemen yumuşuyor zaten bende bebeğimi cok sık emziriyorum yutkunma sesi geliyor memeyi bırakınca ağzından süt akıyor ilk başta sütüm yetmediğini düşünmüştüm cok emdiği için süt gelmiyor o yüzden sızlıyor sandım ama ondan değil
Bebemlalp Benimde sağ göğsümde iç kısmında elleyince fındık büyüklüğünde bir kitle var. Memeler süt dolunca daha çok hissediliyor bende de mastit mi var acaba