Hatice_551 Hanımlar 12 günlük bebeğim var ilk bebeğim o yüzden çoğu konuda tecrübesizim ve 3-5 gün önce sol mememin ucu çatlamıştı. Şimdi de gittikçe açıldığını fark ettim. Ne yapmalıyım sizce? 😢
Caansell Hatice_551 benimde arada çatlaklar oluyor. Ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyorum 1-2 güne toparlıyor hemen. Bir dene istersen
SedaNisa Hatice_551 canın çok yanıyor buna eminim Allah yardımcın olsun inşallah merak etme kendiliğinden geçiyor emzirdikce çünkü benim kullanmadığım birşey kalmamıştı
Atatemel Hatice_551 doğum yaptığım günden beri gümüş kapak ve lansinoh göğüs ucu kremi sürüyorum şükür sorun yaşamadım
Hatice_551 SedaNisa Hadi yaa 😕 Ben de emziriyorum ne olursa olsun bebeğimden önemli değil diye ama her emzirmem Ahh diye başlıyor 🥲
Hatice_551 Atatemel Lansinoh göğüs ucu kremini ben hamileliğimin son ayından beri kullanıyordum doğumdan sonra da kullanmaya devam ettim ama ona rağmen çatladı 🥺
Selin1234 Hatice_551 benim geçirdi her hemzirmenden önce ve sonra sur bu İbrahim Saraç oğlunun kuru yaz emziren anneler için diye YouTube de çıkıyor