Oglunasikbiranne08 Hanımlar selam 🤗 depend bez aldım doğum için. İçinde 9 tane var. Sizce yetmezmi bu kadar bez. Kuzenim diyor yetmez 😂😌 kafam karıştı. Sizler kaç tane almıştınız 🤔
Yasedem Oglunasikbiranne08 bnde öyle aldm 2-3 tane kullandım yeter bence eve döndüm duş aldm normal ped kullanmaya bailadım
Kayla Oglunasikbiranne08 yetiyor yetiyor ama büyük beden al kalıpları küçük rahat giyip çıkarmak içi. Büyük ideal
dere-07 Oglunasikbiranne08 normal Doğum yapacaksan yeterli değil kanaman fazla geliyor 😇 Sezeryan için birşey diyemem ben 3 paket kullanmıştım bir de sık değiştirmen lazım enfeksiyon kapmaman açısından
Oglunasikbiranne08 Yasedem anladım canım çok sağol. Ay ne bilim diyorlar doğum kanaması adet gibi değil çok geliyor 40 gün kullanacaksın falan filan. Bende ne alakası var dedim 😂 en iyisi sizlere sormakmış
Yasedem Oglunasikbiranne08 doğru ilk 2-3 gün çok geliyor ben altıma kaçırdım zannettim sedyedeykn ama kanamaymış meğer tabi sende nasıl olur bilemem de o külotlar baya emici bana hastanede de verdiler tabi onuda içine koyuyordum ben ilk gün
Cesurefe Hastanede zaten takiyorlar hemsireler getiriyor.yetmeyecegini dusurseniz istersiniz.ama fazla bile eve geldigim gibi duş alip ped takmistim
Oglunasikbiranne08 Cesurefe bende öyle düşündüm. Sonra ped takarım diye. Zaten çok yoğun bi kanama olmuyor sanırsam. Kuzenim yetmez filan diyince bi sorayım dedim
Cennetinsusu Oglunasikbiranne08 Bende aldım. Ama arttı bile kanamanızın şiddetine bağlı hastanede kullandım. Eve gelince normal pede geçtim. 😊
Oglunasikbiranne08 Cennetinsusu inşallah benimde öyle olur. Bende öyle düşündüm pede geçerim diye. Yoğun olursa alırım yine artık
Nihankuzey Oglunasikbiranne08 normal dogumda yarim litre sezaryen dogumda bir bucuk litre kan kaybi olur ortalama sonraki kanamanizi dogum sekline gore tahmin edebilirsiniz ben sezaryen dogum yaptım kirk gun sürdü fakat normal pet kullandim fazlasina gerek olmadi bencd yeterli
Cesurefe Oglunasikbiranne08 aslinda şoyle hasta bezi takinca buyuk ya wc gittigim de ayy benim cok az geliyor kanamam demistim 2 gun kaldim hastanede.eve gelince ped taktim baya baya doluyormus megersem bez buyuk diye az gelmis gozume😁fazlasiyla yeter yetmezse alirsin
Cennetinsusu Oglunasikbiranne08 Aynen canım yoğunluğa bağlı kişiden kişiye değişir. Bu arada normal doğum yaptım ve gerçekten çok rahat. Büyük beden olması da ayrıca çok iyi.
EmineKazar Oglunasikbiranne08 18 gün oldu doğum yapalı ben 1 paketi kullandım kimisinin az geliyor kimisinin çok kanamaya bağlı bir durum
Oglunasikbiranne08 Palestinianbride anladm cnm. Benim şuan normal doğum gözüküyor. İnşallah kanamam fazla olmazsa yeter o zman
deletedmom173 Oglunasikbiranne08 yeter canım bir iki gün lazım oluyor zaten sonrasında ped kullanmaya başlamıştım
Oglunasikbiranne08 Alptugba deletedmom173 Sağolun kızlar😊 Herkez bi iki gün kullanmış pede geçmiş. O zaman banada yeter. Başka almaya gerek yok
Alptugba Oglunasikbiranne08 Ben aldim iki tane kullandim gerisini çöpe attim almasamda olurmus sonra normal ped kullandim gece olanindan