Damlasu23 Kızlar 4 aylık olduk kan damlasına başladık vegaferon kullanmaya başladık kızım kabız oldu gazını da çıkaramıyo başına gelen varmi varsa naptnz çok huzursuz ağlıyo sürekli
gokcekocyigit07 Damlasu23 sağlık ocağı damlaları genelde kabız yapıyor ve içeriğine de pek iyi değil diyorlar, bize de doktorumuz sidefer yazdı 4.aydan itibaren kullanıyoruz 🤗
Hazelzkn12 Damlasu23 bizede doktorumuz bestiron damla yazdı hiçbir sorun olmadı bebeğim bayılırak içiyor bayada uzun süre gidiyor 4.aydan beri kullanıyoruz daha bitmedi 8 aylık şuan
eedu Damlasu23 bize ferrum damla verdiler ama ben kullanmıyorum arada bir pekmez veriyorum 9.ayda kan tahlili yapılıyor o zaman kullanırım eğer eksikse boş yere vermek istemedim
walkingmom Kubra3525 bizim doktorumuz da sidefer önerdi iki gündür kullanıyoruz çok şükür büyük bi problem olmadı şimdilik
Kubra3525 walkingmom evet çok güzel damla leke bırakmıyor tadıda güzel ben denemiştim baya bayılarak içiyor benimki😂
walkingmom Kubra3525 kutusunda 30 gün yazıyordu ama 6 damla kullanıyoruz her gün 30 gün bitince atacak mıyız bilginiz var mı ya da siz nasıl yaptınız ?
Damlasu23 gokcekocyigit07 ay bilsem kullanmadım Deli olacam kabız oldu gazını da çıkaramıyo sürekli ağlıyo
gokcekocyigit07 Damlasu23 bir çay kaşığına zeytin yağı damlat içine de kendi sütünden damlat içir ben öyle verdim doktorum demişti eğer işe yaramazsa şırınga ile popodan ver, bir de alt açtığında mutlaka zeytin yağı masajı yap karnına, avuç içlerine ve ayaklarına 😉
benaslindayohum eedu bizde ferrum kullaniyoruz kasikla veremedim diye 6. Ayda başladım 9 aylikken degerleri iyiydi premature dogmsutu kizim biraz gerideydi kan olarak tavsiye edrim