nutellayiyensincap Manikürü ne kadara yaptırıyorsunuz? Geçen yıl 40₺ olan manikür bugüne kadar yavaş yavaş zamlanarak 100₺ oldu galiba artık tırnaklarımı yiyeceğim😂 evde manikür yapabilen varsa püf noktasını söylesin lütfen☹️
Winnithepooh nutellayiyensincap fiyat sormadan bisey yaptramqm sonradan supriz olmamasi adına ve ben evde geriye itip tirnaklarimdqki etleri hava aldırmıyorum torpille yapışan yerleri kızıyorum tabi onlar gbi asla yapamıyorum aletleri akşamda beceremem ama olduğu kadr diyorum 40 tl veremeyen ben 100 asal veremem 🤣 anla veremiyorum törpüsü fiyati mi qrtti nedir yani 100 tl napiyorsun ki aynı işlemler aynı şekilde oluyor değişen nedir bu kadr ayıp gerçekten maliyet artti ama musteri böyle böyle gelmez diye düşünüyorum zaten herkes ben gbi olsa yılda 1 sac keserse kuaförler batar 🤣
nutellayiyensincap Winnithepooh ya ben de asla evde onlar gibi yapamıyorum mecbur gidiyorum🥲 çok haklısınız bir tas su ziyan oluyor sadece o da 5₺ etse kalanı el hakkı herhalde.. gelin saçını falan düşünemiyorum🥹😂