Sugozde Uzun zamandr kullanıyorum uygulamayi ama ilk defa hesap açıyorum. Kızlar bu diş mi sizce? Cok anlayamiyorum ilk bebeğim 7 aylık. Çokta güzel cekemedm ama bilgili anneler anlar heralde. https://i.hizliresim.com/mXEBrP.png
2prenss_annesieliff_ Sugozde evt diş. E benziyor bnm oglum da 1 hafta icinde ust kopek dislerini alt azi dislerini cikartiyor patlamislar ates i var baya huysuz 😐😐😐
Sugozde 2prenss_annesieliff_ geçmiş olsun sizede. Benm kızımın ateşi fln yok cok şükür ama cok huysuz oluyo uykuya geçerken krize giriyor. Gece cok uyaniyor diş jeli yapmazsam. Inşallah hemen çıkar ilk dişi bide. Sizinde hepsi birden cok zorlaniyodur kuzu.
Melis1661 2prenss_annesieliff_ kaç aylık bebeğiniz benimki de aynı durumda kafası yanıyor ağzının içi yanıyor sürekli salya ama patlamadı daha
2prenss_annesieliff_ Melis1661 oglum 15 aylik hic durmuyor agliyor yatagi zamn fitil veriyorum ben rahatlatiyor biraz agrisinj sizn bebeginiz kac aylik ?
Kuckadam Sugozde oy masallah ya ben bile mutlu oldum oglum 6 ay 23 gunluk 2 disi var ilk ciktigi gun bakip bakip aglamistim allahim ne guzel yaratiyosun diye ben cok duyguluyum sanirim sizin icinde birazcik agladim cok guzel ❣ bi duygu
Sugozde Kuckadam ayy masallah sizedee. Cok tsk ederim gerçekten. Bende cok heycanliyim hergun sabah kalkıp aceba patlamışmi diye bi heycanla bakıyorum 😂🤭