tugbac En erken ne zaman kullanılabilir? Malum kucağa alınca susuyor bebeğim ama hiçbir iş yapamıyorum. Siz ne zaman kullanmaya başladınız?
FerideDeniz tugbac oğlum 50 günlük. Yenidoğan aparatı ile bir haftadır kullanıyorum. Evde takıp işlerimin bazılarını yapıyorum. Her gün kanguruya koyup yarım saat de yürüyüşe çıkıyorum.
Sehaninannesi_ tugbac ben yenidoğandayken kullanmaya başlamıştım eğer kanguruda içiniz rahat etmezse sling kullanabilirsiniz yenidoğan için daha uygun
Dolores tugbac kanguruya takıp iş yapabileni alkışlıyorum 😀 ben iş yapmak için değil takıp gezdirmek için aldım, 3 aylıkken kullandım 1 kez, inanın şu an 5 aylık oğlum toplamda 2-3 kez takmışızdır.. boşuna almışım 🙄
tugbac FerideDeniz yenidoğan aparatı ayrıyeten alınıp tüm kangurulara takılabiliyor mu? Ve bu aparat olmazsa zararı olur mu kangurunun bebeğime?
2626 FerideDeniz benim oğlumda 50 günlük asla kabul etmedi durmadı içinde geri iade ettim çok büyük hevesle almıştım oysaki sizin gibi işlerimi yaparım diye düşünmüştüm ağlamaktan helak oldu
tugbac Sehaninannesi_ slinge güvenemem ki ya baglayabildim mi baglayamadım mı diye.. kangurunun zararı olur mu bebeğim 1 ay 2 günlük
Zlm tugbac doktora sordum o pozisyonda durmasının bir sakıncası yok ama arkasından sende elinde destekle demişti
Tuanahilal tugbac bende 1aylık Ken başlamıştım sakıncalı diyorlar ama malum sebepler den dolayı insanın başka çaresi kalmıyor
Betulgunduz29 tugbac 4 ay slinge bağladım kızımı hiçbir sorun yaşamadım. Onun bağlama tekniği var. Çözülmüyor
Ayse361 tugbac canım benimde bebeğim 47 günlük bende sling aldım ve inan o kadar rahat ettimki youtube den bağlama şeklini izlersin ve bağlarsın hiç çözülmüyor çok sağlam oluyor
Zehra555 tugbac en rahatı bana göre tabi sling takıp evin tüm işini yapıyorum ve bebeğim mışıl mışıl uyuyor 😍😍
tugbactlkya tugbac Genelde 2 aylıkken öneriliyor kanguru yenidoğan aparatları var kullanılır mı bilemiyorum ben tereddutte kaldım o yüzden 2 aylıkken kullanmaya başladım
FerideDeniz tugbac aparat dediğim aslında yastık gibi bi şey. Ayaklarının arasına koyuyorum. Ağırlık oraya binmesin diye. Solomom baby veya mamadus baby gibi markalarda yenidoğan aparatı oluyor. Öteki türlü minimum 4 aylık kullanılıyor kangurular.
Bulutttum tugbac evet yenidoğan aparatsız 6 aydan önce önermedi bize doktorumuz omurgası tam gelişmediği için zararlı dedi yenidoğan aparatsız kullanacaksanız mutlaka doktorunuza danışın ama bize kesinlikle önermiyorum demişti doktorumuz
SemanurKoc58 tugbac ben yenidoğan aparatı takmadım kullanıyorum 15 gündür bebeğim de 46 günlük bir zararı olmaz dedi doktor kafasını elinle destekle dedi canım sadece
tugbac Dolores valla benim canım annemin kardeşimi sırtına takıp ev temizliğine gitmişliği bile var..🥰
tugbac ElfgmzArar valla canım benim eltim kanguru almış ama hiç kullanmamış ben ondan alacağım. O da kullanmadı ben de, eger memnun kalırsam söylerim
Badiskom ElfgmzArar solomombaby tek geçerimm. Ben kullanıyorum 2 tane var biri boşta belki denemişimdir evde sadece tertemiz duruyor düşünürseniz. Yenidoğan yastığıyla birlikte
Rabiaogz ElfgmzArar oğlum 1 yaşında hala kullanıyoruz. Mamadus her yöne kanguru kullanıyoruz çok memnunum 🌸
Elif1010 tugbac ilk 3 ay yenidoğan aparatlı kullanabilirsin demişti doktorumuz daha sonra markete giderken 10 dk takıyordum
tugbac Elif1010 yenidoğan aparatı yokmuş, herhangi bir aparat her kanguruya oluyor mu peki yoksa her aparat kendi markasının kargurusuna mı özel?
Seross10 Elif1010 bebeğim 3 ay 6 günlük ama yenidoğan aparatıyla durmak istemiyor kanguru da acaba o aparat olmadan ne zaman kullanmaya başlayabilirim