Mucizemsin21 Merhabalar oğlum 9 aylık emekleme pozisyonuna geçiyor 2 haftadır ayaklarıyla kendini ittiriyor öne gidiyor ama pat düşüyor kollarını ileri atmayı öğrenemedi öğrenir mi kendiliğinden yoksa bişey yapmalı mıyım
Kubra3525 Mucizemsin21 ben çok stres yapmıştm emekliyemiyor diye zorladım gösterdm hep agladı yüz üstü durmuyordu sonra biranda kendi kendine ögrendi 9.ay ortalarında bebek kendi zamanını öyle iyi ayarlıyor ki merak etmeyin emeklemesi yakındır
Mucizemsin21 Kubra3525 öncesinde kollarını atmadan gidiyor muydu ya öğrenmesi değilde böyle kolayına gelirde çabalamaz diye takıldım cnm
Kelebek05 Kubra3525 ayy benim kızım da 9 aylık ne emekliyor nede tutunup kalkıyor şükür tutunca yürüyor hatta Saniye lik kendi dik de duruyor ama yüz üstü hiç sevmez ağlar hiç emekleme yok gibi bende Bekliyorum ama tık yok
Mucizemsin21 Med öyle mi dersin cnm bende kolayına gelirde çabalamaz diye korkuyorum 2 haftadır filan böyle
Kubra3525 Mucizemsin21 yok canım ne ittirme vardı ne kolunu atma yan döne döne gidiyordu😄 hayatta emeklemez bu demiştim
Med Mucizemsin21 valla bi bakmışsın koşuyor,emeklemiyor ellerini kaldıramiyor diyordum bende 9.ayında
Kubra3525 Kelebek05 birden oluyor benim minnoş tembel oglum yaptıysa herkes yapar😂 yüz üstü koyuyordm ayaklarndan itiyordum deli oluyprdu tamam artık dedm bu emeklemiycek bıraktım kendi haline 9. Ay ortaları yada sonu tam hatırlamıyorum süpürge tutuyordm bi baktım uzanmaya çalışıyor kendini itiyor öyle öyle şuan emekliyor maşallah💙
Kelebek05 Mucizemsin21 vlla bizimki totosunun üstünde hep yani hiç uzanik bile kalmak istemiyor yani sürekli kalkmak oturmak istiyor kaç defa kendi kendini kaldırıp oturdu ama emekleme yok