Palestinianbride Gamzeylcnr kitap bana saçma geliyor ambalajlı gıdalardan kaçarak doğal ev yapımı alerjenlerden uzak durarak 3 gün kuralı ile başlayabilirsiniz ben biraz eski kfalıyım ek gıda konusunda şükürler olsun bebeğimde seçici değil
GUBILIK Gamzeylcnr ayina uygun verin. Herseyi vermeyin. Bagirsaklari kaldiramaz. Keza bagirsakla vucudun ikinci beynidir. Bu cocuk ac ve acikinca yer kitaplari bana yardimci oldu. neyi nasil yapacagim konusunda. Bir bakin derim.
Ocakhaziran Palestinianbride canım hoşgeldin sahalarda görmeye başladık seni bi kaka postu altında görürürm diye düşünüyordum 🤗
Ocakhaziran Palestinianbride canım hoşgeldin sahalarda görmeye başladık seni bi kaka postu altında görürürm diye düşünüyordum 🤗
Palestinianbride Ocakhaziran vayyy topraaam😁 💕😚 sorma kakalar peşimi bırakmıyor benim kız bi istediiim gibi sı.madı😁 şükran şey diyodu miray demekki yeşil sı.an bir kişilik zorlama...onun yoluna geldimde rahat ettim
Palestinianbride Ocakhaziran vayyy topraaam😁 💕😚 sorma kakalar peşimi bırakmıyor benim kız bi istediiim gibi sı.madı😁 şükran şey diyodu miray demekki yeşil sı.an bir kişilik zorlama...onun yoluna geldimde rahat ettim