Deletedmom0099 anakzusu tabiki sallama verilmez aktardan almalısınız ama ben bu tarz şeylerin verilmesi taraftarı değilim. son yapılan araştırmalarda rezenenin bebeklere verilmemesi gerektiği belirtiliyor
Moonlightttt anakzusu son araştırmalar süt artırmak için rezene kullanımının bebeğe olumsuz etkileri düğü yönünde. Bebeğinize direk vermeyin. Ihlamur verseniz daha iyi olur uyku yapar mısın derseniz bizde işe yaramadı, ben sağlık açısından vermistim
Oznur_0708 anakzusu rezenenin iyi olmadığına dair çoğu şey söyleniyor beyinsel sıkıntılar yapabilirmiş veriyordum ams sallama değil demliyodum kestim vermeyi
Toprakseyran Ya bence demleme olmalı ya doğalından en azından. Yani kendi fikrim aktardan alınması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Toprakseyran anakzusu aslında ben hiç içirme din ıhlamur dışında birşey. Ama papatyanın iyi geldiğini duydum daha önce bebeklere uyku konusunda ama çok vermenizi önerme yine de. Rezene konusunda bende kararsızım rezeneyi önce doktorunuza danışın derim . Çünkü bu konuda ikiye ayrılmış durumda herkes. En iyisini doktorunuz bilir 🥰