Merve_bolat 40 muyanesi için kadın doğumda bir sürü bölüm var hangisine randevu almam gerek biken var mı ? Bir sürü dal var gebeler diyabetik hastalar obezite anne hastalıkları onkoloji anne kısırlığı falan yazıyor kafan karıştı
FistikliLokumum Merve_bolat jinekolojiden randevu alcaksınız korkutmak istemem ama berbat bi mueyene alttan bakıyolar kamerayla kaktıra kaktıra bi de bi aparat var obu takıp iyice acıyolar vajina icini görmek icin. 5 dk sürdü ama bagırta bagırta yaptılar keske gitmeseydim dediö berbattı :(
Nazlican Merve_bolat Ben gittim smear testi de verdim test esnasında hiçbir şey hissetmedim ki anlık bir şeydi Sonra kamera ile baktı gene hiçbir şey hissetmedim gayet rahat geçti yani Korkulacak bir şey yok
Derya-Anne FistikliLokumum 2 tane normal doğum yaptım ikisinde de 40 çıktıktan sonra muayeneye gittim sizin bahsettiğiniz gibi bisey yapmadılar bana ne kamerayla bakıldı nede aparat takıldı hiçbiri olmadı sadece doktorum dikişlerime baktı eliyle o biraz canımı acıttı o kadar ama öyle bağıra bağıra muayene olmadım. Neden herkesi korkutuyosunuz? Belki postu açan bayan sizin yüzünüzden korkup doktora gitmiycek kadın niye mübarek günde vebale giriyorsunuz size yapilan muayene herkese yapılacak diye bisey yok
Dilaylaa FistikliLokumum yapmayın ne olur ya kırk muayanesi çok önemli , insanları korkutmakla elinize ne geçiyor siz belki kendinizi fazla kastınız acı eşiğiniz düşüktü ama herkesin ki bir olmaz ki korkup gitmezler ise bir sorun olursa 🤷