Zhv Çoklu besin alerjisi olan bir bebeğim var, alerji doktoru evolvia mama kullanım dedi fakat fiyatlar 300lerde🥺 rapor da çıkarılıyormuş fakat bize söylemedi öyle bir şey eczacı söyledi.çocuk doktorları da çıkarabiliyor mu rapor? Nereye gitmeliyiz
papatyAa1310 Zhv pediatri doktoru çıkardı bize test yaptı alerji için ddaha sonra alerji polikniliğine yönlendirdi alerji polikniğide yazıyormuş oraye gidinçi öğrendik ya doktoru değiştirin yada konuşun rapor mevzusunu
Asel_lena_mom Zhv Allerji doktorları raporu oluşturuyor allerjik mama olduğu için keşke söyleseydin hocam mama kullanıyoruz felan diye hemen raporu çıkarıyorlar
Guneskiz48 Zhv yaşadığınız ilçede alerji uzmanı yada çocuk gastroenteroloji doktoru yoksa evet çocuk doktoru rapor çıkartabilir ama eğer varsa mesela sadece onlar çıkarabiliyor
Zhv papatyAa1310 bize de alerji doktoru söyledi ama yzmadı. Tekra randevu alsam 15-20 gün sonra anca. Kendi öocuk dpktorumuz yazbailiyorsa ona gideyim diye sorayım dedim teşekkürler
Zhv Asel_lena_mom söyledim aslında o da kağıt verdi evoliva diye bnu kullanım dedi ama rapor demedi bende bilmşyordum :(
Asel_lena_mom Zhv Belki yazmıştırr e-nabızdan kontrol sağlayabilirsin genelde Ya akşama doğru Ya da ertesi gün rapor onaylanıyor Ya da hastaneyi ara