Mhmd2021 Bebeklerinize keçi sütü veriyırmusunuz veriyorsanız kaçıncı ayda başladınız faydasını gördünüzmü bide nerden alıyorsunuz
irva Mhmd2021 Haftada 1 bazen de 2 kez veriyorum canım.Günlük sütçümüz var ondan alıyoruz biz kendi hayvanlarının.Yıllardır onlardan alırız.
Guneskiz48 Mhmd2021 21 aylık büyük kızım alerjisinden dolayı sadece keçi ürünleri kullanıyorum ama hiç keçi sütünü direk vermedim yoğurt peynir kefir olarak veriyorum
Mhmd2021 irva yer neresi acaba ben İzmirdeyim bebeğimin kasları zayıf biraz anne sütüde almıyor keçi sütü anne sütüne en yakın olanı ondan vermek istiyorum 5.5 aylığız daha
Mhmd2021 Guneskiz48 alıyormusunuz yoğurdu yapamıyormusunuz ben Migros tan aldım bayalanmadı neden bilmiyorum
Guneskiz48 Mhmd2021 yoğurdu kendim yapıyorum ama öyle katı olmuyor baya akışkan oluyor tadı güzel oluyor ama zaten katı olması çok önemli değil hiçbir zaman keçi sütünden yaptığımız yoğurt katı olmadı
Daenerys Mhmd2021 golden goat mama vermenizi öneririm. Keçi sütü tek başına besleyiciliği düşük bu aylar için. Ancak süt içme yaşına gelince içebilir. Daha 5,5 aylıkmış mama alın