Alyakusum_1 Kızım 4 ay 8 günlük ne meme ne mama yediremiyorum eliyle itiyo, gözümün önünde zayıflıyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne zaman geçicek bu durum yaşayan var mı 🙏🏻🙏🏻
yzrkaya Alyakusum_1 aynı durumu bende yaşıyorum. 3 ay 2 günlük uygulamaya göre 3. atak döneminde benimki de. Doğru düzgün uyumuyo emmiyo sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım. Uzun sürüyormuş bildiğim kadarıyla
Minikpanda12 Alyakusum_1 benimkide 4 ay 8 günlük :) geçen hafta çok zorlandım emmek istemedi ve geceleri çok ağladı atak haftaları sanırım
_mmom Alyakusum_1 konuyla alakasız 22 Aralık da mı doğum yaptınız benim de oğlum 4 ay 8 günlük uyku gerilemesinden şikayetçiyim en çok 🤦🏻♀️
Alyakusum_1 yzrkaya ya beslenme saatleri artık işkence gibi kucağıma alıp gezdiriyorum nafile yemiyo uyku arasında emzirmeye çalışıyorum psikolojim bozuldu resmen 🤦🏻♀️
yzrkaya Alyakusum_1 en zoru bu atak dönemi sanırım. Gece deliksiz uyuyan bebeğim sürekli uyanıyor uyku düzeni oluşturmuştum hepsi bozuldu yine
Seramsera Alyakusum_1 kesinlikle şuan sizinle aynı durumdayım sürekli değişik sesler çıkararak dikkatini dağıtmaya çalışıyorum poposuna vurarak emziriyorum biraz işe yarıyor sonra yine aynı en son uyutup alıyorum memeye bezide eskisi gibi ıslanmıyor iyice moralim bozuluyor
Minikpanda12 ElifMeryem25 hiç ısrar etmedim 2 gün aç kaldı biliyorum çünkü mama kullanmıyorum istemedikçe vermedik ısrar etmedim sonra acıkınca kendi güzel.emip uyudu üstüne
Cennet-Eserr Alyakusum_1 benim oğlumda 4. Ayında böyleydi atak dedik doktora götürdüm oda atak dedi geçicek dedi falann başka doktora götürdüm bütün herşeyi incelendi idrar ve bademcik enfeksiyonu çıktı. Bebeğinizi gözlemleyin açlık aralıkları çok uzunsa hiçbi şekilde yemiyorsa yinede tedbir amaçlı bi götürün.
TalentedMom Alyakusum_1 canınızı sıkmak istemem ama benim oğlum 4 aylıkken reddetmişti sütüm azalmıştı bir daha da emmedi pes etmeyin sakın gittiği yere kadar çabalayın
Semaelisa27 Alyakusum_1 benim kızım da öyle hatta geçen yine bende yazmıştım ne mama ne meme almıyor sebepsiz ağlıyor sürekli kucak istiyor aşırı memnuniyetsiz . Uykuya direniyor gece 1 2 defa uyandırdı şimdi saat başı uyanıyor . Uykuda içtiği kadar veriyorum yoksa da armut ve havuç püre yapıp veriyorum günde 1 defa yada yulaf unu ve armut yapıyorum doktorum verebilirsin bir şey olmaz günde 1 defa ile dedi yalnız kıvamı katı olmayacak dedi