Crnmm Arkadaslar yaptıranınız varmı ne düşünüyorsunuz benım bebegım daha 2 aylık ama şimdiden araştırıyorum 9-23 ay arası 3 doz olarak yapılıyormus doktorlarınız negıbı bılgıler verdı
Gunesinannesii Crnmm ben yaptırıcam inşaallah. Benimki de 4 aylık bugün doktor kontrolümüz vardı nimenrix 1 yaşında yapılacak diğeri 5. Ve 7. Aylarda yapılacak sonra 1 buçuk yaşında tekrar dozu var dedi
Gokcecik Crnmm ben hem rotayı hem de menenjiti yaptırdım ikizlerime. 3 aylıkken Rotarix , 3,5 aylıkken Bexsero menenjit aşısının ilk dozlarını vuruldular. İkinci dozları 5.ayda olucak. Kesinlilkle yaptırılmalı diye düşünüyorum
deryatatar0 Gunesinannesii Vanilya Oglum 3 yaşında vala sadece bı sefer Pepe’nin çişimiz tuvalette şarkısını dinledi ve izledi ondan sonra klozete götürdüm bı seferde alıştı sanırım şanslı olduğum tek konu 🤣🤣
Crnmm Gokcecik farklı farklı menenjit aşıları varmıs a,b,w sanırım sızınkı hangısı bır diğer arkadass başka ayları yazmıs
Gokcecik Crnmm Bexsero B tipi menenjit aşısı oluyor , doktorumuz erken yapılmasının bi sakıncası olmadığını söyledi. Allah korusun daha erken hastalanırlarsa aşılı olmuş olsunlar diye
Gokcecik Crnmm B tipi menenjit hastalığı Türkiye de en çok görülenmiş , aşısı da epey ağırdı. Çok ağrı ve ateş yapıcağını söyledi doktorları ama şükür hafif atlattık
Crnmm Gokcecik bende doktoruma sorayım yaptırmayı düsünüyorum inşallah benımkıde hafıf gecırır agrı ve ates olmaz 🙏🏼