Mldclk Kızım 3,5 aylık yatağın da kendini tam döndüremiyor kafasını geriye doğru çevirmeye çalışıyor,ağlıyor krize giriyor.dönme egzersizleri yaptırıyorum yuvarlıyorum sizce erken mi yoksa normal mi?
Gevrann Mldclk bebeğim 6 aylık olacak daha tam dönemiyor kendini sağa sola çeviriyor. Erken canım sabret elbet dönecektir 🤗 egzersizlere devam et ben de öyle yapıyorum
Meleksareninannesi Mldclk zamani var canım benim kızım 3 ay 20 günlük yüz üstü dönüyor 1 haftadır her bebegin gelişimi farklı kendini hazır hissedince donecektir annesi
MerveAtalay Mldclk benimkide 2 gundur oyle yapiyordu dun bi baktim ters donmus duzelttim geri donmus nasil mutlu nasil guluyor. Yapamayinca agliyordu 😊3 aylik bu arada canim.
Farahzeynep Mldclk 3.5 aylığız şu an sağa sola dönüp geri sırt üstü haline getirebiliyor kendini. Ben de arada yardımcı oluyorum , doktor kendini hazır hissetmese yapmaya çalışmaz zaten dedi 🙄
Rzgr Oğlum 5 gün sonra 5 aylik olacak bu sabah ilk defa kendisi döndü 3bucuk aylikkken hic dönmesini beklememistim acikcasi tabiki dönebilenler vardir ama her cocugun gelisimi farkli dogal akışina birakin bence
nazan34 3.5 aylıkken aynen sizinki gibi vücudu dönerdi kafası dönemezdi 4 aylıkken kafayıda döndürdü ama yüzüstü dönemedi.bugün 4 ay 11 günlük ve tam yüzünün üstüne döndü fakat geri dönemiyor kaplumbağa gibi kalıyor öyle.kolunuda altından kurtaramıyor ve 5 dkda kolu kıpkırmızı olmuştu yakaladığımda.
Meleksareninannesi Mldclk benim kızımda sevmedi yüz üstü yatmayı sağa sola dönüyordu bakmışım yüz üstü dönmeye başlamış kendi dönünce biraz olsun seviyor
Deletedmom0340 Mldclk oğlum dA yüzüstü dönmeye çalışıp dönemeyince sinirden ağlıyordu. 3 ay 13 günlükken yerde yine dönmeye çalışıp ağlıyordu ki bir atakla dönüverdi ve sonrasında hep döndü. Artık ağlama krizinede girmiyor şükür dönüp dönüp gülüyor🤗bence destek olabilirsiniz bebişe sonuçta kendi istiyor demek ki yapabilecek 😊sadece küçük bir dokunuş bekliyordur 🤗