Sahrabalam fatmaemin ahh denemedim mi bacım neler denedim bebem reddiyor inada binmiş resmen 7 buçuk ayından beridir ek gıda sürecimiz kabusa döndü
Nurellllaaa Snowglobe bizde 9 aylığız 8700 kilosu arada çok fark yok doktor iyi dedi nasıl az oluyor 8 kilo ki
fatmaemin Havvakck ben pirinç ununu bebekler için hiç sağlıklı bulmuyorum sağlıklı Bi kilo aldırmıyor bence çocuklarıma hiç kullanmadım sadece şişiriyor onun yerine bebeğinize daha besleyici bagışıklıgını güçlendiren şeyler yedirmelisin eger ek gıda alıyorsa
fatmaemin Havvakck ben pirinç ununu bebekler için hiç sağlıklı bulmuyorum sağlıklı Bi kilo aldırmıyor bence çocuklarıma hiç kullanmadım sadece şişiriyor onun yerine bebeğinize daha besleyici bagışıklıgını güçlendiren şeyler yedirmelisin eger ek gıda alıyorsa
Busraaslan Sahrabalam yani ben günde bir kere yedirmeye çalışıyorum bence etkisi oldu kilo alımı normale döndü yani bu ay daha net görürm diye düşünüyorum
Cennet-Eserr Havvakck pirinç unu değilde hipp’in 5 tahıllı tahıl bazlı ek gıdası var o formül mamayla hazırlanıyor. Ben azcık keçiboynuzu özü ile bazen muz bazen cici bebe ile veriyorum