AslanannesiAyse AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bilmiyorum ki valla 🤷♀️ Bizim çocukluğumuzda Gülhane parkında vardı ne kadar güzeldi 😌
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi AslanannesiAyse Burası yıllardır var benim çocukluğum da çok gittim. Şimdi çocuklarımı götüreceğim. Kızım çok mutlu olucak havaların ısınması bira daha anlamasını bekledim ,31 aylık şuan. Burası kocaman bir yer her çeşit hayvan var. İnternetten bakabilirsiniz. Nerde oturuyorsunuz?
AslanannesiAyse Aycaaalinaa ne kadarlık kızınız ben oğlumla yaşadım o deneyimi hemde daha 10 günlükken 😉
Aycaaalinaa AslanannesiAyse 9 buçuk ayligiz😍 bir kaç uçak seyehatimiz oldu fakat yanliz değildik ilk kez tek gideceğiz bakalim nasıl olacak😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi AslanannesiAyse Marmaray, metro ile gidiş var ordan nasıl gelinir bilemiyorum 😂
Deletedmom00881 Mehruyan birinden vazgeçmem gerekiyordu, içli köfte hazır alamayacığimız için tatlı yapmaktan vazgeçtim 😃her sene hepsini yapardım bu yıl yapamıyorum, gel tâbi bacım özel uçak yollim sana😍😂😘
sarmaliklahana AslanannesiAyse bizde bayramda İstanbuldayız eşim calısıyor. Ben babam kzıım Kırklareli’ne gidicez günü birlik 🤭 bayram sonrasında 4-5 günlük yalovaya kaynanama gidicez kısmetse 😇 Kızım 7.5 aylık
UraSsmom AslanannesiAyse İlk gün annemlerde kahvaltıyla başlar. Sonra akrabaları ziyaret ederiz. 2. Gün ailemle bi planımız var onu yaparız. 3. Gün de çocuklarla eşimle gezeriz.