MMommyy 8-9 aylik bebekleriniz ne oynuyor hangi oyuncagi seviyor 😊oyuncak alicam ama hepsi de pahali gereksiz bir sey almak istemiyorum
_YanakReisinAnnesii MMommyy benim ki tahta kaşıkla oynamaya bayılıyor 😂😂😂🥺 nerde ne kadar saçma şey var onlar dikkatini çekiyor bende bekleyeyim burda değişik birşey bulurum belki
ofkelisirin MMommyy amcası elektrik süpürgesi almış minnak bişey elinden düşmüyor bıkmadı da 3 aydır falan onunla oynuyor 😅😅
Oznur_0708 _YanakReisinAnnesii kumanda telefon leğen tahta kaşık ilk arabamın direksiyonu😂😂 ya ne oyuncak değilse onunla ilgilenşyor beyfendi
MMommyy turkan-5 egitici kopegi gosterdim ilgisini cekmedi ama dansci beatbo var onu alabilirm muzikli falan 🙄
ofkelisirin MMommyy AA neden öyle sesli falan değil ay baya taklit yani boru ve hortumunu çıkardım ısırıyor diye baya güzel oynuyor sonra benm süpürgeye Bi göz atıyor ama sesinden cesaret edemiyor bakmaya :))))
Nurellllaaa MMommyy en sevdiği oyuncagı poşet hahaha valla oyuncaklarla oynamıyor eline bi poşet veriyorum tamam hemde maliyetsiz😅