Kzlrmk Evet sevgili annelerimiz başlıktan da anladığınız gibi 7 bucuk ay oldu doğum yapalı ama böyle bir saç dökülmesi görmedim resmen araları cok acıldı ve saçlarım bay az kaldı duşta olsun tararken olsun hapaz hapaz dökülüyor bu durumda olan yada olup atlatan annelerimiz varmıdı bu durumdan dolayı stres yapıyorum oda etkiliyor nezaman geçer neler kullandınız işe yaradımı cilt doktoruna gittim baya demir eksikliği cıktı sampuan sprey çinko demir ilacı birton şey yazdı gönderdi sampuanları ve saç spreyimi falan aldım deriden süte ilaç geçermi acaba doktora emzirdğimi söyledim birşey olmaz kullana bilriisn dedi ama ilacın içeriğinde emzirenler kullanmasınn deriden süte az da olsun ilaç geçer vs yazıyor kafam çok karıştı, 🤷🏻♀️
visneli_turtam Kzlrmk benimde çok dökülürüyor,ne yapacam bilmiyorum, surda bekliyim belki biri birsey yazar
Cellwi Merhab Kzlrmk canım benim bebeğim 9 aylık olmak üzere. Senin dediğin gibi dökülmeyi yaklaşık 2 ay kadar önce ben yaşadım öyle dökülme değil baktıkça sinirim bozuluyordu Birgül baktım amanın dedim şakak kısımları açılmış inanamadım bu ne ya dedim ağladım ağlamaklı oldum bütün forumlara girdim videolar izledim sonra dedim ki bu böyle olmayacak sakin ol her şey düzelecek dedim kendi kendime vitaminimi aksatmadım ve rahat bıraktım kendimi aslında ilk doğumumda da BÖyle olmuştu ama unutmuşum üzerinden zaman geçince. Dedim ki sakin ol her şey yoluna girecek ve ne zaman böyle düşünmeye başladım iyi geldi yan taraf dökülmelerinden sonra yeni saçlarım çıktı uzadılar bile. Bunun olağan bir süreç olduğunu her şeyin düzeleceğini düşünmek ve zamana bırakmak en iyisi sakın üzmeyin kendinizi doğum sonrası gelen olağan bir süreç herkes aynı şekilde geçiriyor bu dönemi ama ilaçlarınızı vitaminlerinizi ihmal etmeyin iyi sağlıklı beslenenin 😌😌😌
-ados- Kzlrmk Kzlrmk Halalles diye bir şampuan var bende onu kullanıyorum iyi gelmeye başladı. Ama tabi takviye vitaminlere de başlayacağım.
Ogretmen_anneeee Kzlrmk 5 aylık olacak bebegim her yer saç evim de bıktım ev süpürmekten saçlarım zaten seyrekti bende keş kalacağım günü bekliyorum tövbe yarabbim . Vitaminler kullanıyorum ben bi işe yaramıyor bence doğum sonrası dökülüp yerine geliyor geri
Kzlrmk visneli_turtam ben dün sampuan ve saç dibi spreyi ne 400 TL verdim inşallah işe yara umudu ileyim
Kzlrmk Cellwi ya cok tesekkür ederim okadar rahatladım ki okuyunca ilk hamileliğim ve cidden zor bir saç köküm var cabuk uzatmayan en ufak taramakla bile kırılan şimdi birde böyle olunca resmen sacsız kalacağım diye korkuyorum hamileyken baya uzadı lardı ama cok sağlıksız bol kırık vardı duş almak duştan sonra sacı taramak zulüm gibiydi gittim omuzlarda kestirdim eşim sever uzun sacı tepki göstermişti simdi birde bu dökülmeler olunca iyice stres oldu🙏🏻tavsiyeniz canı gönülden uyacagım cok tesekkür ederim tekrardan
visneli_turtam Kzlrmk inşallah, aslında bakım yapmak lazım maskeler falan, ama bebeğim küçük, birde 2 çocuk olunca kendime zaman ayıramıyorum,boş zamanım olunca da anca ev işi yemek temizlik falan derken kendime bakamıyorum
Elisa1932 15 20 tane karanfili 1 su bardagi suyla kaynatın sonra kapatıp soğumaya bırakın. Bos bir sprey kutusuna dökün fısfıslı. Sonra hergun sac diplerine uçlarına saçın her yerine masaj la uygulayın. 2 3 saat beklesin sonra durulayın. Rahatsız olmassanız durulamayın sacta kalsın ben Durulamadım. Dökülmem böyle durdu. Ve gürleştiriyor da.
Kzlrmk Elisa1932 çok teşekkür ederim deneyeceğim kesilsinde artık saç kalmayacak yoksa zaten az bir sacım vardı oda gidiyor
Kzlrmk visneli_turtam kesinlikle bizim birde diş sıkıntısı başladı hersey strese dayalı aslında ama işte elden ne gelir
Aycaaalinaa Ayni dertten muzdariptim avuç avuç saçlarım dokuluyordu ve gerçekten korkmaya başlamıştım. 1 Ay önce bir vitamine başladım ve %80 oranında saç dökülmem azaldı size de kesinlikle tavsiye ederim vitamin complex takviye edici gıda olarak geçiyor trendyoldan sipariş vermiştim bir de yanında şampuanı var onu kullaniyorum
Kzlrmk Ogretmen_anneeee sanırım ya bugün kuzende kas alırken fark etti kaşların seyrekleşmiş dedi inşallah biran önce toparlarız bu durum cok zor kıyafet makina heryerden cıkıyor artık